Ana SayfaDedikoduSurvivor'da Adem ve Sabriye arasında ipler koptu!

İlgili Postlar

Survivor’da Adem ve Sabriye arasında ipler koptu!

Adada birbirleri ile iyi anlaşan Adem ve Sabriye artık küstü. Fena şekilde kavga eden Adem ve Sabriye, aralarındaki tüm bağı koparıp attı. Adem “Yazıklar olsun sana! Nankör!” diye bağırdı, Sabriye rest çekti. Detaylar haberimizde…

Survivor 2017’nin ünlüler takımında gergin anlar yaşandı. Takımda birbirleri ile çok iyi anlaşan Adem ve Sabriye fena kavga etti. Adem’in ağır sözlerine dayanamayan Sabriye, ipleri kopardı.

Yazıklar olsun sana! Nankör!

Yakın arkadaşı Sabriye ile tartışan Adem Sabriye’ye “Yazıklar olsun sana! Sana geldiğim günden beri bakıyorum. Senin için herkesi karşıma aldım. Nankör!” diye bağırdı.

Sabriye’de bitirdi!

Yakın ittifak içinde olduğu Adem’in sert sözleri karşısında olay değerlendirmesi yapan Sabriye, “Kimseye muhtaç değilim. Yalnız takılmayı düşünüyorum!” dedi ve Adem ile aralarında olan ipleri tamamen kopardı.

Olmaz denilen oldu…

Ünlüler takımında mücadele eden ve birbirleri ile çok iyi anlaşan Adem ve Sabriye’nin kavgası, Survivor izleyicilerini şoke etti. Aralarının asla bozulmayacağı düşünülen Adem ve Sabriye’nin büyük kavgası ve aralarındaki ipleri koparmaları şaşkınlık yarattı.

Sabriye Şengül kimdir?

Adem Kılıççı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler