Ana SayfaDizilerSurvivor'da Sabriye Şahika'ya fena çıkıştı: "Yalancısın! Yılansın!"

İlgili Postlar

Survivor’da Sabriye Şahika’ya fena çıkıştı: “Yalancısın! Yılansın!”

Survivor’da yine hareketli anlar yaşandı. Ünlüler takımında Sabriye, takım arkadaşı Şahika’ya fena çıkıştı. Şahika ile kavga eden Sabriye, arkadaşları tarafından zor tutuldu. Detaylar haberimizde…

Survivor 2017’de gerginlik tavan yaptı, ünlüler takımı karıştı. Şahika ve Sabriye birbirine girdi, arkadaşları Sabriye’yi zor tuttu. Sabriye, Şahika’ya “Yalancısın sen! Yılansın!” diye haykırdı.

Araları gergin olan ünlüler takımı yarışmacıları Sabriye ve Şahika cephesinde yine hareketli anlar yaşandı. Sabriye, Şahika’yı ikili davranmakla suçladı ve eski olayları yeniden açtı. Şahika kendini savunmaya başlayınca üste çıkmaya başladı. Bu durum Sabriye’yi çileden çıkardı.

Sinirlerine hakim olamayan Sabriye, Şahika’ya “Yalancısın sen! Yılansın!” diye bağırdı. Öfkesini kontrol etmekte zorlanan Sabriye’yi takım arkadaşları zor tuttu.

TV 8 ekranlarında yayınlanan rekortmen yarışma programı Survivor 2017’de gerilim ve heyecan iyiden iyiye boy göstermeye başladı. Zorlu ada şartları ve açlıkla mücadele eden yarışmacıların sinirleri iyice yıprandı. Aynı takımda mücadele eden yarışmacılar bile, birbirleri ile kavga ediyor. Şartların gittikçe ağırlaşması, yarışmacıları zorluyor.

Sabriye Şengül kimdir?

Şahika Ercümen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler