Ana SayfaÜnlülerTayfun Duygulu, Kayahan'ın kendisine bıçak çekmesinin nedenini açıkladı!

İlgili Postlar

Tayfun Duygulu, Kayahan’ın kendisine bıçak çekmesinin nedenini açıkladı!

Eski kayınpederi Kayahan’ın kendisine bıçak çektiğini iddia ederek şaşkınlık yaratan Tayfun Duygulu, olayın detaylarını açıkladı. Kayahan, Tayfun Duygulu’ya neden bıçak çekti? Detaylar haberimizde…

Tayfun Duygulu: Kayahan Bana Bıçak Çekti!

Kayahan, Tayfun Duygulu’ya neden bıçak çekti?

Tayfun Duygulu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada eski kayınpederi olan merhum sanatçı Kayahan’ın yıllar önce kendisine bıçak çektiğini iddia etmişti. Tayfun Duygulu, usta sanatçı Kayahan ile arasında geçen olayı şu sözler ile anlatmıştı: Kayahan abiyi öncelikle saygı ile anıyorum. Şarkıyı ben başta Nilüfer için yazdım. Bu durumu da sonrasında Kayahan öğrendi ve aramızda ufak çaplı bir tartışma geçti. Tabii benim biraz hatam vardı. Tartışma esnasında onu itmiştim. Sonra birden 20 santim boyunda bir bıçak buldu ve bıçağı bana çekti. Sonra araya birileri girdi olay yatıştı.

Kayahan ve Tayfun Duygulu’nun bıçak çekme davası

Milliyet yazarı Özay Şendir, Tayfun Duygulu’nun Kayahan hakkında ifade ettiği iddiayı köşesinde değerlendirdi. İşte Özay Şendir’in o yazısı:

Eski damadı Tayfun Duygulu, geçmişte bir zamanlarda, bir şarkı tartışması sırasında, Kayahan’ın kendisine bıçak çektiğini anlatmış.

Anlatmış dediğime bakmayın, yaptığı bu ama doğru fiil iddia etmiş olmalı.

Kayahan aramızdan ayrılalı yıllar oldu, kendini savunması ya da olayı yalanması mümkün değil.

Peki Duygulu bunca zaman sonra neden bu olayı anlattı sizce?

İçinde yara kaldığı, haksızlığa uğradığını düşündüğü için mi yoksa yıllar sonra Kayahan’ın sırtından adını hatırlatma çabası mı bu?

Piyasada bu tarz adam ve kadınlardan

o kadar çok var ki, insanın midesi kaldırmıyor bir yerden sonra bu ucuz çabayı.

“Peki niye yazdın?” diyeceksiniz, yazdım zira aptal olmadığımızı, kafalarının ardından geçen gündeme gelmek için her yol mubah felsefesini anlamadığımızı bilmelerini istedim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler