Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan: Safiye Soyman koltuk minderleriyle takım oldu

İlgili Postlar

Seda Sayan: Safiye Soyman koltuk minderleriyle takım oldu

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Safiye Soyman’ı sosyal medyada ti’ye aldı. Soyman’ın bir fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Sayan, “Safiye Soyman koltuk minderleriyle takım oldu.” yorumunda bulundu. İşte detaylar…

Herkes Aldatılan Eda Gök’e Destek Verirken, Teyzesi Seda Sayan Ne Yaptı?

Seda Sayan Safiye Soyman’ı ti’ye aldı

Safiye Soyman kimdir?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Seda Sayan, bu defa kendisi yerine Safiye Soyman’ı konu aldı. Safiye Soyman’ın oturduğu koltukta bulunan minderler ile aynı renkte olan bir kıyafet giydiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Seda Sayan, paylaşımına “Safiyem yaaaa koltuk minderleriyle takım olmuş. Yerim ben seni” ifadelerine yer verdi.

İşte Seda Sayan’ın Safiye Soyman paylaşımı

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök yasak aşk skandalı kurbanı oldu!

Seda Sayan, son günlerde Esra Erol’un programında çalışan yeğeni Eda Gök’ün yasak aşk skandalı kurbanı olması ile gündeme geldi. Sayan’ın, Esra Erol’un programında stüdyo şefi olan yeğeni Eda Gök, aynı stüdyoda orkestra şefi olan yedi yıllık eşi Emrah Albayrak tarafından aynı orkestrada solistlik yapan Burcu Sinem Ünsal ile aldatılmıştı. Eda Gök, aldatıldığı yaptığı şu açıklama ile duyurmuştu:

Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız. Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir.

Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla inciltmiştir. Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir. Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi. İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin. Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler