Ana SayfaÜnlülerTaşıyıcı Anne Arayan Cem Adrian'a Didem Soydan'dan Jet Yanıt!

İlgili Postlar

Taşıyıcı Anne Arayan Cem Adrian’a Didem Soydan’dan Jet Yanıt!

Taşıyıcı anne arayan Cem Adrian’a Didem Soydan’dan jet yanıt! Ünlü manken Didem Soydan, şarkıcı Cem Adrian’ın hangi isteğine jet bir yanıt verdi? Cem Adrian’ın büyük isteği nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Taşıyıcı Anne Arayan Cem Adrian’a Didem Soydan’dan Jet Yanıt!

Taşıyıcı anne arayan Cem Adrian’a Didem Soydan’dan jet yanıt! Ünlü ve yakışıklı şarkıcı Cem Adrian, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile çocuk sevgisini dile getirdi.

Didem Soydan kimdir?

Taşıyıcı Anne Arıyorum

Sosyal medya hesabından kucağında bir bebekle çekilmiş fotoğrafını paylaşan Cem Adrian, altına “Taşıyıcı anne arıyorum. Dünyanın en tatlı çocuğu musun? ” yazarak takipçilerinin dikkatini çekti.
Cem Adrian’ın taşıyıcı anne aradığını belirttiği bu kareye yüzlerce yorum yapan takipçileri “Umarım bulabilirsin”, “Evlat edinebilirsin”, “Çok tatlı insansın” gibi sözlerle Adrian’ı destekledi.

Didem Soydan’ın ‘tost’ tartışması büyüyor

Lütfen Paylaşımlarınız da Bana Yer Vermeyin!

Yorum yapan kişiler arasında dikkat çeken isim ise ünlü manken Didem Soydan oldu. Şarkıcının paylaşımının altına “Cem Bey merhaba” yazması, taşıyıcı anneliğe aday olduğu şeklinde yorumlandı.
Ünlü manken Didem Soydan’ın esprili bir dille yazdığı mesajına “Selamlar Didem Hanım..” yazan Cem Adrian, daha sonra gelen kötü yorumlara isyan etti.

Bir magazin programında bu konunun ele alınması üzerine sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan Cem Adrian, “Şimdi bu yazdığımı algılamakta güçlük çekecek ya da kendi istediği gibi algılayacak ya da algısı yettiği kadar algılayacak kişiler/hesaplar olacaktır… Ama yine de insanlık vazifesi olarak ben anlatmaya çalışayım:”))) Bu kadar masum ve şefkat dolu bir fotoğrafın altına ‘Sadece çocuk aşkımdan ve tamamen biraz tebessüm yaratmak adına’ yazdığım bir cümle ile yaptığım bu paylaşımı bu denli nefret dolu, cehalet dolu, saçma sapan yorumlarla kirleten insanlardan dolayı ülkemiz adına üzülüyorum. Bu kadar boş zamanınızı, bu kadar enerjinizi kendi hayatınız adına harcasanız belki de mutlu olacaksınız. Tüm bu nefrete, kine, cehalete yer kalmayacak. Bu pozitif bir dilek.. İstek… Talep… Yorumları okuyorum… Ve bir çoğuna inanamıyorum. Sevgili hesap / sayfa sahiplerinden de ricam… Lütfen paylaşımlarınız da bana yer vermeyin. İzole etmeye çalıştığım bir dünya var. Lütfen böyle zihinlerle beni karşılaştırmayın… Sevgi ve saygılarımla…” yazarak duygularını sert bir şekilde ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler