Ana SayfaDedikoduTarkan sonunda açıkladı: Baba oluyorum!

İlgili Postlar

Tarkan sonunda açıkladı: Baba oluyorum!

Ünlü şarkıcı Tarkan’dan müthiş itiraf! Sık sık baba olacağı haberleri ile gündeme gelen Megastar Tarkan, sonunda baba olacağını müjdeledi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tarkan, “Uzun zamandır eşimin hamile olduğu yazılıp çiziliyor. Evet, baba oluyorum” dedi. Detaylar haberimizde…

Tarkan baba olacağını açıkladı

Son zamanlarda eşi Pınar Dilek’in hamile olduğu haberleri ile gündeme gelen Megastar Tarkan, sonunda beklenen müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Tarkan, eşinin hamile olduğunu ve baba olacağını açıkladı.

Tarkan: Evet, doğru baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum.

Tarkan, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar ‘doğru mu değili mi?’. ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.” diye konuştu.

Tarkan, eşi Pınar Dilek ile 2016 yılında dillere destan bir düğün ile hayatını birleştirmişti. O zamandan beri sık sık baba olacağı haberleri ile gündeme geliyordu.

Tarkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler