Ana SayfaDedikoduEmrah'ın oğlu Tayfun, evlenmek üzere olduğu sevgilisinden ayrıldı!

İlgili Postlar

Emrah’ın oğlu Tayfun, evlenmek üzere olduğu sevgilisinden ayrıldı!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, izdivaç programında tanıştığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisinden ayrıldı. Tayfun, düğün tarihi beklenirken ayrılık haberi ile şoke etti. İşte detaylar…

Emrah’ın oğlu Tayfun’dan ayrılık haberi

Şarkıcı ve oyuncu kimlikleri ile tanınan Emrah’ın ilk başlarda kabul etmediği, sonra kabul ettiği ancak bu defa da mirasından men ettiği oğlu Tayfun Erdoğan’dan üzücü bir haber geldi. Tayfun Erdoğan, ayrılık haberi ile şaşırttı.

Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, sevgilisi Funda Çakır ile ayrıldı

Emrah’ın oğlu Tayfun, bir izdivaç programında tanıştığı ve evlilik hazırlıkları içinde olduğu Funda Çakır ile yollarını ayırdı. Sosyal medya hesabında sık sık sevgilisi ile birlikte çekilmiş romantik pozlarını paylaşan Tayfun Erdoğan, son olarak “Yaz aylarında nişanlanmayı düşünüyoruz.” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamasının ardından evlilik tarihi açıklaması beklenen Tayfun Erdoğan, ayrılık haberi ile gündeme geldi. Tayfun Erdoğan ve Funda Çakır’ın ayrıldıkları iddia edildi.

Tayfun’dan dedesi için duygusal paylaşım

Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çok küçük yaşlarında dedesi ile çekilmiş bir fotoğrafını “Dedem mi desem sana ne desem ben! Gözümü her kapadığımda sen, gözlerimi ilk açtığımda annemden önce sendin hep benim gözümün önünde, sen değil miydin çocukken gecenin bir vakti canım bir şeyler çekti yorgun gelip beni sırtına alıp götüren bakkala, sen değil miydin hasta olduğumda annemden önce başımdan ayrılmayan, sen değil miydin? yatağa giderken ‘Tayfunsuz yatamam’ diyip benimle birlikte uyuyan bana o kadar güzel şeyler aşıladın ki bu yaşıma kadar ve sana o kadar imreniyorum ki dedem bütün çocuklarına kol kanat geren ayırt etmeyen ADAM GİBİ ADAMSIN bunu yaptın başardın sen evet başardın, Allah senin gibi bir baba aile bireyi olmayı nasip etsin bana da… Çınar’ım büyük Çınar’ımız Allah seni başımızdan eksik etmesin.” notu ile yayınlamıştı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabından sık sık arasının pek de iyi olmadığı babası Emrah için duygusal paylaşımlar yapması ile gündeme geliyor.

Emrah kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler