Ana SayfaDedikoduTanyeli’nin çocuğu, kocasından değilmiş!

İlgili Postlar

Tanyeli’nin çocuğu, kocasından değilmiş!

Tanyeli’nin eski eşi ile sekiz yıldır süren babalık davasında sona gelindi. Mahkeme, Tanyeli’nin oğlunun eski eşinden olmadığına karar verdi. Tanyeli, çıkan kararla şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Tanyeli’nin oğlunun babalık davası sona erdi

Ünlü oryantal Tanyeli, eski eşi Yusuf Uğur Sadıkoğlu ile seniz yıldır “babalık davası” için mücadele ediyordu. Mahkeme, Tanyeli’nin oğlu Taylan’ın, eski eşi Yusuf Sadıkoğlu’ndan olmadığına karar verdi.

Tanyeli’nin oğlunun eski eşinden olmadığı ortaya çıktı

Tanyeli’nin eski eşi kuyumcu Yusuf Uğur Sadıkoğlu, 1990 yılında 5 yaşındayken nüfusuna kaydettirdiği Taylan Sadıkoğlu’nun öz oğlu olmadığını iddia ederek 2010 yılında mahkemeye başvurmuştu. Sadıkoğlu, “Tanyeli beni kandırdı. Taylan benim çocuğum değil. DNA testi yapılmasını istiyorum.” diyerek dava açmıştı. Eski eşi Yusuf Uğur Sadıkoğlu’nun reklam yapmak amacı ile yalan söylediğini ifade eden Tanyeli, “Çocuğun ondan olduğunu çok iyi biliyor.” demişti. Yıllar sonra ‘tanımanın iptali’ davasında karar çıktı. Mahkeme, Taylan’ın babasının Yusuf Uğur Sadıkoğlu olmadığının tespiti ile soybağının reddine karar verdi.

Tanyeli: Hiç mi utanmıyor, yıllar sonra kendi oğluna böyle bir dava açabiliyor. Taylan onun öz oğlu!

Tanyeli, yıllar önce konu ile ilgili verdiği bir röportajda “O, 14 yaşında hayatımı mahvetti. Anne olduğumda vücudum bile gelişmemişti. Biz 6 yıl bilfiil beraber yaşadık. Rüştümü ispatlayınca da evlendik. Hiç mi utanmıyor? Yıllar sonra kendi oğluna böyle bir dava açabiliyor? Taylan onun öz oğlu yahu!” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler