Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKayhan, Recep İvedik'in kolejli versiyonu çıktı!

İlgili Postlar

Kayhan, Recep İvedik’in kolejli versiyonu çıktı!

Şahan Gökbakar’ın büyük emekler ile hazırladığı yeni karakteri Kayhan, bugün izleyici karşısına çıktı. Gökbakar’ın Kayhan’ı, Recep İvedik’in kolejli ve rapçi versiyonu olarak değerlendirildi. Detaylar haberimizde…

Kayhan vizyonda

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Kayhan, bugün itibari ile vizyona girdi. Recep İvedik karakteri ile bütünleşen Şahan Gökbakar’ın yeni yarattığı Kayhan karakteri, Recep İvedik’e çok benzetildi.

Şahan Gökbakar’dan Kayhan karakteri

Recep İvedik’i seri haline getiren Şahan Gökbakar, ara sıra “Celal ile Ceren” ve “Osman Pazarlama” gibi filmler ile Recep İvedik’e ara veriyor. Şimdi de Kayhan karakterini yarattı.

Kayhan filminin konusu ne?

Kayhan filminin konusunda, Şahan Gökbakar’ın diğer karakterlerinde de olduğu gibi intikam konusu işleniyor. Liseden mezun olduktan 20 sene sonra uzak kaldığı arkadaşlarıyla buluşmak üzere okulun pilav gününe giden saf ve temiz Anadolu çocuğu Kayhan, orada kendisine verilen eski lise yıllığını okuyor. Yıllıkta, arkadaşlarının hakkında yazdığı dehşet verici yazıları okuyan Kayhan, hayal kırıklığı yaşasa da bütün arkadaşlarından intikam almaya karar veriyor. Bu sırada bir halk otobüsü kafasını eizyor. Ancak, o kararından dönmeyip yoluna devam ediyor. Saf ve temiz görüntüsünün altında gizlenen cani karakteri hayata geçiren Kayhan, lise arkadaşlarından tek tek akıl almaz şekilde intikam alıyor. Hepsinin hayatını kabusa çeviriyor.

Kayhan, her şeyiyle Recep İvedik’e benzetildi

Şahan Gökbakar’ın yeni karakteri Kayhan, hareketleri, konuşmaları ve küfürleri ile Recep İvedik’e benzetildi.

Şahan Gökbakar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler