Ana SayfaÜnlülerTarık Mengüç'ten Survivor açıklaması

İlgili Postlar

Tarık Mengüç’ten Survivor açıklaması

Survivor’ın eski yarışmacılarından ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine takıldı. Alışveriş yapan Mengüç, habercilerin Survivor sorularını da yanıtladı. İşte detaylar…

Çılgın Sedat, dostu Tarık Mengüç’e oğluyla ilgili ateş püskürdü: Sen adam değilmişsin!

Hem gezdi, hem alışveriş yaptı

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’nde gezerken basın mensuplarının objektifine yakalandı. Alışveriş merkezine tek başına gelen ünlü şarkıcının keyfi oldukça yerinde görünüyordu. Yeni sezon ürünleri inceleyip alışveriş yapan Mengüç, habercilerin sorularını da yanıtladı.

Tarık Mengüç kimdir?

Tarık Mengüç Survivor’a katılır mı?

Daha önceden Survivor’da yarışan Tarık Mengüç, “Survivor’ı hala yakından takip ediyorum. Adada çok güzel anılar biriktirdim. Gelirken yanımda su mataramı getirdim, evimin bir köşesinde her zaman hatıra olarak kalacakdiye konuştu. Survivor hakkında “Tekrar çağrılırsanız Survivor’a gider misiniz?’ sorusuna ise, “Şartlar ve koşullar zor olmazsa tabii ki seve seve yine giderim.” diye yanıt verdi. Tarık Mengüç, geçtiğimiz yıllarda Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’ın ünlüler takımında yarışmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler