Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı İfade Verdi

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı İfade Verdi

Tamer Karadağlı ifade verdi. Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medya üzerinden kendisine sevgilisi Iraz Yıldız’ın hakarete uğradığı gerekçesi ile açtığı davada ifade verdi. Tamer Karadağlı, “Sanıktan şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Tamer Karadağlı Şikayetçi Oldu

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, kendisinden yaşça küçük sevgilisi Iraz Yıldız’la birlikte sosyal medyada küfür ve hakarete uğradığı gerekçesiyle yaptığı şikayet sonucu açılan dava için ifade verdi. Karadağlı, “Sanıktan şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Tamer Karadağlı’ nın Kendisinden 30 Yaş Küçük Sevgilisindeki Detay Dikkat Çekti… 

Oyuncu Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız, sosyal medya platformu Instagram üzerinden kendilerine yapılan yorumlardan dolayı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi olmuşlardı. Şikayet üzerine savcılık, şüpheli Özcan D. hakkında dava açtı. Antalya 27. Asliye Ceza Mahkemesi de İstanbul’da yaşayan şikayetçi Tamer Karadağlı’nın ifadesinin talimat yoluyla alınmasına karar verdi. Tamer Karadağlı bugün avukatı Mehmet Murat Aslan ile ifade vermek üzere İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ne geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler