Ana SayfaÜnlülerTam evlenilecek kadın

İlgili Postlar

Tam evlenilecek kadın

Yeni Gelin dizisinin Dilan’ı, Şilan Makal ve Kalk Gidelim dizisinin Badegül’ü, İlayda Aydın ile keyifli bir sohbet. Birlikte yemek yedikten sonra magazincilerin markajına giren iki yakın arkadaş, samimi açıklamalarda bulundu. İlayda Aydın, yakın arkadaşı Şilan Makal için “Tam evlenilecek kadın” dedi. Detaylar haberimizde…

Şilan Makal: ‘Yeni Nesil Favorim Serenay’

Şilan Makal ve İlayda Aydın bir arada

İki yakın arkadaş olan Kalk Gidelim isimli dizinin Badegül’ü oyuncu İlayda Aydın ve Yeni Gelin dizisinde Dilan karakteri ile rol alan Şilan Makal, Etiler’deki Harvard isimli mekanda bir araya geldi. Repo günlerini birlikte değerlendiren iki yakın arkadaş, birlikte yemek yediği mekandan çıkarken basın mensuplarının objektifine takıldı.

İzin günümü İlayda’ya denk getirmek için uğraşıyorum

Habercilerle kısa ama bir o kadar da keyifli bir sohbet gerçekleştiren iki ünlü oyuncu Şilan Makal ve İlayda Aydın, samimi itiraflarda bulundu. Arkadaşı İlayda Aydın’ı çok sevdiğini ifade eden genç oyuncu Şilan Makal, “O Muğla’da ben Adana’dayım. İzin günümü İlayda’ya denk getirebilmek için her hafta uğraşıyorum.” dedi.

Şilan evci, bütün gün temizlik yapıyor, tatlı videoları izliyor

Sözü devralan İlayda Aydın, evden dışarıya çıkmayı pek fazla sevmediklerini ifade ederek “Biz İstanbul’a gelince hep yan yanayız ama pek dışarı çıkmıyoruz. Şilan’ın evci bir kız olduğunu söyleseler kimse inanmaz ama öyle bütün gün evde temizlik yapıp, tatlı yapımı için videolar izliyor. Ama yapamıyor.” diye konuştu.

Şilan Makal kimdir?

Şilan Makal tam evlenilecek kadın

İlayda Aydın, Şilan Makal hakkında söylediklerinin ardından basın mensuplarının “Şilan iyi bir ev hanımı o zaman” yorumuna “Evet tam evlenilecek kadın” diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

Şilan Makal Yeni Gelin dizisinde, İlayda Aydın ise, Kalk Gidelim dizisinde rol alıyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler