Ana SayfaKimdirTalip Gören (Velet) Kimdir?

İlgili Postlar

Talip Gören (Velet) Kimdir?

Talip Gören (Velet) Kimdir? Talip Gören (Velet) kaç yaşında? Talip Gören (Velet) ne zaman doğdu? Talip Gören (Velet) nerede doğdu? Talip Gören (Velet) hangi burç? Talip Gören (Velet) şarkıları neler? Talip Gören (Velet) ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında….

Talip Gören (Velet) kaç yaşında? Talip Gören (Velet) ne zaman doğdu? Talip Gören (Velet) nerede doğdu? Talip Gören (Velet) hangi burç?

Talip Gören (Velet) 1 Ocak 1991 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi ve oğlak burcu.

Talip Gören (Velet) Kimdir?

1 yaşında iken ailesi ile birlikte İngiltere’ye göç eden Velet İngiltere Londra’da yetişmiş ve büyümüştür.

Eğitim hayatına Londra’da başlayan Talip Gören’in eğitim dönemi çok sıkıntılı geçmiştir. 17 yaşına geldiğinden bilinmeyen bir sebepten dolayı cezaevine girmiş ve 1 sene hapis yatmıştır. Hapishane’de bulunduğu dönemde ise rap severlerin en sevdiği şarkılardan olan Aşkın İnadına’yı içerde iken yazmıştır.

20 yaşına geldiğinde vatani görevini yapmak için Türkiye’ye dönen Velet, askerlik görevinin ardından tekrar İngiltere, Londra’ya gitmiş, ancak rap aşkı askerden sonra daha da ilerlemiş ve profesyonel olarak kayıt yapmaya başlamıştır. Özellikle Youtube üzerinden paylaştığı bir çok şarkısını rap severler ile buluşturarak ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

Seslendirdiği Beyin Lazım, Sabahı Bulmaz, Katliam 2 Verse, Uyan, Hara Lo, Leyli Lom ve Çatla isimli şarkıları ile büyük başarılara imza atmıştır. Çatla isimli şarkısı Youtube üzerinden 10 Milyon’un üzerinde dinlenme rekoru elde etmiştir. Ardından sebebinin neden kaynaklandığı bilinmez, şarkı Youtube üzerinden silinmiş, 21 Haziran 2018 tarihinde tekrar yüklenmiştir. Günümüze kadar ise 1 Milyon’a yakın izlenme elde etmiştir.

Rapi bıraktığını açıklayan Velet 2018 yılında Youtube üzerinden bir açıklama yapmıştır.  Destek veren kişilere teşekkür ederek, yaşadığı bazı sorunlar nedeni ile rap severlere veda etmiştir. Günümüzde yaşantısını İngiltere’de sürdürmektedir. Ayrıca Rodi ve Birkan ile ayrılmış, kendi Youtube video kanalındaki bütün videolar silinmiştir. Bağlarını koparmalarının sebebini ise yaptığı bir canlı yayında, onların kendisini bitirmeye çalıştıklarını, çalıştığı kişiler ile görüşerek önüne taş koydukları şeklinde dile getirmiştir.

Talip Gören daha önce bir evlilik gerçekleştirmiştir. Daha sonra eşi ile ayrılmıştır, bu evliliğinden bir kızı vardır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler