Ana SayfaKimdirİsmail Gökgez Kimdir?

İlgili Postlar

İsmail Gökgez Kimdir?

Türk gazeteci ve Ünlü Asistanı olan İsmail Gökgez Kimdir? İsmail Gökgez Kaç Yaşındadır? İsmail Gökgez Ne Zaman Doğdu? İsmail Gökgez Nerede Doğdu? İsmail Gökgez Aslen Nereli? İsmail Gökgez Hangi Burç? Yetenekli gazeteci hakkında merak edilen her şey Kimdir haberimizde. İşte İsmail Gökgez…

İsmail Gökgez Kaç Yaşındadır? İsmail Gökgez Ne Zaman Doğdu? İsmail Gökgez Nerede Doğdu?

1996 yılında Ordu’da dünyaya gelen İsmail Gökgez, 24 yaşındadır.

İsmail Gökgez Aslen Nereli? İsmail Gökgez Hangi Burç?

Aslen Ordulu olan İsmail Gökgez, Başak burcudur.

İsmail Gökgez Kimdir?

Lise yıllarında Bilişim Teknolojileri ve Web Tasarımı alanında eğitim alan İsmail Gökgez, Üniversite eğitimine Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları lisans bölümünde devam etti.

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İsmail Gökgez, Türkiye’de ünlü sanatçılarla gerçekleştirdiği röportajlarla ününe ün katmıştır… Kültür sanat alanında çalışmalarını gerçekleştiren İsmail Gökgez’in ulusal gazete ve dergilerde, internet haber portallarında yayınlanmış onlarca özel röportajı ve haberi bulunmaktadır.

Medya kariyerine ilk stajyer olarak NTV’de yayınlanan “Hikayem Var” adlı programın setinde asistan olarak başlayan İsmail Gökgez, Daha sonra A Haber, Sabah Gazetesi ve A Gaste internet sitesinin Yalova Temsilciliği’nde de staj gördü. Üniversite 3’üncü sınıfta Röportaj Teknikleri adlı derste istenen final ödevi sayesinde Ajda Pekkan, Tarkan ve daha birçok ismin vokalisti olan, solist Murat Aziret’le röportaj yaptı. Liseden beri gazeteci olmak isteyen ve yazmayı çok seven İsmail Gökgez, Ömür Gedik, Metin Arolat gibi ünlü simalarla röportaj yapma şansına erişmiş, röportajlarını ilk olarak Yalova’nın en eski yerel gazetesi olan Haberci’de yayınlamıştır.

Nadide Sultan, Ayla Çelik, Elif Kaya, Öykü Gürman, Leman Sam, Tuğba Yurt, Gökhan Türkmen, Derya Uluğ, Seçil, Reyhan Karaca, Onur Mete, Eflatun, Yonca Lodi, Fulden Uras, Gülden Karaböcek, Rojin, Altay, Sibel Tüzün, Tuğba Özay, Ege, Tuğçe Tayfur, Gökçe Kırgız, Berna Tan, Barbaros, Elif Buse Doğan, Zeynep Dizdar gibi ünlü isimlerle yüz yüze 30’dan fazla röportaj yaptı.

Kendi çabalarıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki yerel dergilere ulaşan Gökgez, röportajlarını dergilerde yayınlatma teklifinde bulunmuş ve talebi kabul görmüştür. İzmir’deki Mavişehir ve Mega Life, Antalya’daki Female ve Vivente, Ankara’da You Media Works, Aydın’da İncir Life, Eskişehir’de Kırmızı Magazin, İstanbul’da Rumeli Magazin Blue, New Life ve Gece Sosyetesi adlı çeşitli dergilerin kapaklarında ve içeride röportajlarına yer verilmiştir. Türkiye Life, Onur Akay Medya, Milliyet Blog, YÜ Sanat ve Sosyete Alemi gibi birçok sitede yazarlık yapmıştır.

2018 yılında mezun olan İsmail Gökgez, Yalova’da 4 ay çağrı merkezinde çalıştıktan sonra bir iş teklifi alması üzerine bütün riskleri göze alarak İstanbul’a yerleşmiş ve Ataşehir’de bir menajerlik şirketinde çalışmıştır. Sonrasında Etiler’de bir PR şirketine geçiş yapan Gökgez, asistanlık yapmış ve burada Selen Görgüzel, Hamdi Alkan, Aslı Hünel, Bülent Serttaş, Barış Murat Yağcı, Kuşum Aydın, Meral Kaplan, Soner Sarıkabadayı gibi isimlerle çalışmıştır.

Şu an Mecidiyeköy’de tek başına yaşamaktadır. Bakırköy’deki yerel bir gazetede müzik, magazin ve kültür sanat yazdığı bir köşesi vardır. Öğrenmenin sınırsız olduğunu düşünen Gökgez, Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kapsamında Felsefe lisans bölümüne kaydolmuştur. 2019 yılının son ayında İstanbul Güngören’de Tuncay Azaphan Meslek Lisesi Gazetecilik bölümü öğrencileriyle bir araya gelen İsmail Gökgez, 23 yaşında ilk seminerini vermiştir. Başarılı genç gazeteci 2021 yılında medya sektöründeki 6. yılına girmiş bulunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler