Ana SayfaKimdirDefkhan Kimdir?

İlgili Postlar

Defkhan Kimdir?

Defkhan Kimdir? Defkhan kaç yaşında? Defkhan  nerede doğdu? Defkhan  ne zaman doğdu? Defkhan burcu ne? Defkhan  şarkıları neler? Defkhan ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Defkhan kaç yaşında? Defkhan  nerede doğdu? Defkhan  ne zaman doğdu? Defkhan burcu ne?

Defkhan 1 Ocak 1982 tarihinde Hollanda’da dünyaya gelmiştir ve oğlak burcudur.

Defkhan Kimdir?

1982 yılında doğan Defkhan 7 yaşında Almanya’ya gitti. 1998 yılında Breakdance yapmaya baslamış ve birçok parti organizasyonu yapmıştır. 2003 yılında Mission Uppercut grubunu kurdu ve özel seçtiği Mc ve Dj lerle yoluna devam etti.

Türkçesinin yetersizliği nedeniyle ilk yaptığı şarkılarda bazı zorluklar yaşasa da pes etmedi. İlk çıktıkların Albüm All Elementz ile kendilerini tanıtmayı başardılar. Türkçe rapin önde gelen isimlerinden Bektas, Gekko G, Crak gibi isimlerle calıştılar.

İlk Albümde oldugu gibi ikinci Albümde de yoldaşı Fırtınayla calıştı. İkinci Albümde taninmis Amerikan altyapılarıyla calıştıkları için Albümün isminin ” Git gel Amerika 6 saat” olmasina karar verdiler.

Defkhan, Face, Fırtına L Capone, Erkman, Esra, Milobeatz, Abdülmalik, Perfect G, Nasiko, First one, Hakikat, Beşdokuz gibi isimlerin yer aldığı 59 music adlı grubu kurmuştur.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler