Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut'un rol arkadaşı sonunda sessizliğini bozdu

İlgili Postlar

Talat Bulut’un rol arkadaşı sonunda sessizliğini bozdu

Talat Bulut’un rol arkadaşı sonunda sessizliğini bozdu… Yasak Elma dizisi oyuncusu Ayşegül Çınar, Talat Bulut’un gündeme geldiği taciz iddiaları karşısında ilk kez açıklama yaptı. Ayşegül Çınar, Talat Bulut hakkındaki taciz iddialarına ne dedi? Talat Bulut hakkında hangi açıklamaları yaptı? Detaylar haberimizde…

Talat Bulut’tan flaş paylaşım

Talat Bulut hakkındaki taciz iddiaları

Yasak Elma dizisinin set çalışanı tarafından taciz iddialarına maruz kalan, hakkında açılan soruşturma kapsamında ‘takipsizlik’ kararı ile aklanan Talat Bulut, dizi setine geri döndü. Yasak Elma dizisinin yeni sezon çekimlerine tam gaz devam eden Bulut, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Talat Bulut Kimdir?

Ayşegül Çınar’dan Talat Bulut ve taciz açıklaması

Talat Bulut ile aynı dizide rol alan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, Bulut hakkında gündeme gelen taciz iddiaları ile ilgili ilk kez açıklama yaptı. Çınar, konuk olarak katıldığı 2. Sayfa isimli programda Talat Bulut hakkındaki taciz iddiaları hakkında sessizliğini bozdu. Ayşegül Çınar, ortaya atılan iddialara inanmadığını ve Talat Bulut’un her zaman yanında yer aldığını ifade ederek “Özgeyi çok iyi tanımıyorum. Beni de birkaç kez giydirmişti. Zaten 1-2 haftadır sette çalışıyordu, şu an bizde devam etmiyor. Çok şeker bir kızdı böyle bir şey yapabileceğiniz düşünmedik. Ben Talat abiyi yakında tanıdığım için açıkçası bu olaya pek inanmadım, konduramadım. Böyle bir şey olsa kesinlikle hissederdim. Olmuş diye sorarsanız bence olmamıştır biz hepimiz oradaydık. Benim tanıdığım kadarıyla böyle bir şey yok ve olay yargılanarak bitti. Biz sezon finalinin son sahnesini çekene kadar bu konu hiç geçmedi. Neden bu konu o gün çıkmadı da 6 gün sonra olay ortaya çıktı bende bunu anlamıyorum.

Ayşegül Çınar Kimdir?

Talat Bulut’un set durumu

Talat Bulut ve set ortamı ile ilgili de konuşan Ayşegül Çınar, “Sette herkes samimi ama Şevval Sam set dışında konuşmuyor. Herkes bir karavandaydı ancak şu an Talat Bulut’un özel karavanı var. Onlar profesyonel olduğu için sahnelerde bir değişiklik olmuyor, çok güzel oynuyorlar. Ben Talat abiyle 7/24 yanındayım kızı rolünü geçtim gerçekten kızı gibiyim. Bulut’un Amerika’da eğitim gören kızı da süreçte kötü oldu ve çok ağladı.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler