Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut'a darbe üstüne darbe!

İlgili Postlar

Talat Bulut’a darbe üstüne darbe!

Talat Bulut’a darbe üstüne darbe! Hakkında gündeme gelen taciz iddialarının ardından başlatılan soruşturma neticesinde ‘takipsizlik’ kararı çıkan ve rol aldığı Yasak Elma dizisindeki rolüne devam edeceği açıklanan Talat Bulut’a bir darbe daha. Usta oyuncu Talat Bulut’un Yasak Elma’daki rolü tehlikeye girebilir mi? Detaylar haberimizde…

Yasak Elma dizisinin çekimleri başlıyor! Talat Bulut olacak mı?

Talat Bulut cephesinde sular durulmuyor

Yasak Elma dizisinde rol alan usta oyuncu Talat Bulut, geçtiğimiz aylarda dizi setinde bir çalışanı taciz ettiği iddiası ile gündeme gelmişti. Set çalışanı Özge Şimşek, Talat Bulut hakkında “Sahne öncesi Talat Bulut’un kravatını düzeltmek istedim. Bana ‘Odaya girelim, orada düzelt’ dedi. Orada dudağımdan öpüp gitti. Şok yaşadım. Sonra yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama odaya çağırırken şahitlerim var. Başrol oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna Sevda Erginci, Gün Akıncı başta olmak üzere setteki herkes bana büyük destek oldu. Menajeri benimle uzlaşmak istedi ama kabul etmedim. Yaşadıklarımı herkese duyurmak istiyorum ki, bir daha kimsenin başına gelmesin. Henüz 19 yaşındayım. Taciz birçok yaşıtıma yapılıyor. Ama arkadaşlarım ‘Karşımızdaki ünlü bir oyuncu’ diye korkup susuyor. Talat Bulut ile daha önce sorun yaşayan başka kadınlara ulaştım. Korktukları için hep susmuşlar. Belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyuracağım. Bu yüzden de vicdanım rahat olacak.” şeklinde iddialarda bulunmuştu. İddiaların ardından savcılık tarafından yürütülen soruşturmadan ‘takipsizlik’ kararı çıktı.

Talat Bulut Kimdir?

İkinci darbe

Taciz iddialarının ardından gerçekleştirilen soruşturmadan ‘takipsizlik’ kararı çıkan Talat Bulut’un, Yasak Elma dizisindeki rolüne devam etmesine karar verildi. Ancak, Talat Bulut ikinci darbeyi Yasak Elma dizisi çalışanlarından yedi.

Yasak Elma dizisi çalışanlarından Talat Bulut bildirisi

Talat Bulut’un Yasak Elma dizisine devam edeceğinin açıklanması üzerine dizinin çalışanları bir bildiri imzaladı. Bildiride, şu ifadeler yer aldı:

Tacize maruz kalan kadının başına geleni anlatması oldukça zordur; dışlanmaktan, suçlanmaktan, ciddiye alınmamaktan, aşağılanmaktan korkar! Tacizciyi ödüllendiren, mağduru cezalandıran bu açıkça adaletsiz tutumu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu cezasızlık kararı tacize uğrayan binlerce kadının cesaretini kıracak, sayısız trajedilere sebep olacak, benzer tavırları gösteren erkeklere ise cesaret verici bir emsal oluşturacaktır. Kostüm asistanı kadın arkadaşımızın yanında olduğumuzu belirtirken Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy’dan ve dizinin yayınlandığı kanal olan FOX TV yönetiminden Talat Bulut’un diziye devam etmesi kararını tekrar gözden geçirmesini istiyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler