Ana SayfaDedikoduTalat Bulut: Onlara Oyuncu Demeyelim

İlgili Postlar

Talat Bulut: Onlara Oyuncu Demeyelim

‘Demir’ isimli bir iş insanını canlandırdığı dizi ile seyirci karşısına çıkan Talat Bulut, yeni ekran yüzlerini, “Onlara ‘oyuncu’ demeyelim, ‘Ekranda kendi görüntülerini arayanlar’ diyelim” sözleriyle değerlendirdi. Ekranda erkek oyuncuların soyunmalarına gerek olmadığını anlatan usta sanatçı, söz konusu isimlere ‘six pack’ (karın kası) göndermesinde bulundu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Talat Bulut “Onlara oyuncu demeyelim” dedi. İşte o açıklamalar;

“Enerjimizi Tüketiyor”

Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Rol aldığı dizinin reyting sonuçları nedeniyle keyifsiz olduğunu belirten oyuncu, canlandırdığı güçlü karakterin son bölümlerde güçsüz bir hale getirilmesi nedeniyle senaristlere de sitem etti. Set çalışmaları iyi de sonuçlar tatsız tabii ki. Reytinge bağlı her şey gelişiyor ya, onun için sonuç bizi üzüyor. Enerjimizi tüketiyor.

“Kavga Edince Huysuz Oluyorsunuz”

Sette oyuncuyu etkileyen pek çok nedenin olduğunu dile getiren 66 yaşındaki sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

Oyuncuyu etkileyen çok şey var. Baştan kabul ettiğiniz karakter sonra hayretler içinde kalabileceğiniz bir alana yayılıyorsa bu durum sizi rahatsız eder. Keyfe keder olmuyor bu işler! Belki de dijital ortamlarda daha net bir şey yapma şansınız var. Birinci bölüm senaryosu okuyup ‘Evet’ dediğiniz şey başka bir hale dönüşüyor. Ya kavga edeceksiniz, o zaman adınız huysuz oluyor. Türkiye’de bu tür tepkiler, olumsuzluğa karşı verdiğiniz mücadele genelde trolellere çok açık olduğunuz için sizi nasıl değerleniderceklerini az çok kestiriyorsunuz. Hem oyuncuyu, hem set çalışanlarını, hem rejiyi, hem senaristi koruyan yasalar olması lazım ki siz de hakkınızı sorun. ‘Ben bu karakteri kabul ettim, siz ne hale getirdiniz?’ diyebilirsiniz. Yurt dışında öyle gelişiyor bu işler.

“Onlara Oyuncu Demeyelim”

Yeni ekran yüzü oyuncuları, “Onlara oyuncu demeyelim biz. Onlara ‘ekranda kendi görüntülerini arayanlar’ diyelim” şeklinde değerlendiren Talat Bulut, televizyon dizileriyle popüler olmuş isimlere ise kariyerlerine yatırım yapmalarını öğütledi.

Oyuncuların kendilerini geliştirmesi gerektiğini savunan oyuncu, ayrıca isim vermeden ekranda vücutlarına gösteren isimlere ‘six pack’ göndermesi yaptı.

Oyunculuk dediğimiz şey televizyon, sinema, tiyatro diye ayırt edilmiyor. Televizyonda popüler olmuş insanların kendilerine yatırım yapmaları gerekiyor, ses kullanımını iyi geliştirmek lazım. Bu olmayınca bunu daha çok yaz dizilerinde görüyoruz işte, güzel kadın-yakışıklı erkek, hani six packleri olan tuhaf yani. Benim hiçbir zaman six pack’im olmadı. Tabii onlar da ekranda olsunlar, onlara da ihtiyaç var. Karakterin yapısı buna uygun değilse durup dururken vücut göstermenin, soyunmanın anlamı yok.

Talat Bulut Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler