Ana SayfaDedikoduHazal Kaya'dan İsim Açıklaması

İlgili Postlar

Hazal Kaya’dan İsim Açıklaması

Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Fikret Ali adında bir oğlu bulunan Hazal Kaya, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün eşiyle birlikte Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak doktor kontrolüne geldikleri bilgisini verdi. ‘Doğal Olarak’ adlı programa da konuk olan Kaya, doğacak olan kızının adıyla ilgili konuşarak; düşündükleri ismin değişebileceği ihtimalinden bahsetti.

Hazal Kaya Kızının Adını Açıkladı

İkinci kez anne olmak için gün sayan Hazal Kaya, bu kez kızının adını duyurdu. Ünlü oyuncu, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Hazal Kaya, Instagram’dan yayınladığı gönderiye, “Nasıl ilk ben duyuramadım ama! Sürpriz yumurta yükleniyor! Leyla geliyor!” ifadelerini not düştü.

31 yaşındaki Kaya, ayrıca, “İkinci isme karar veremedik. Acele ettirdiniz. Karnım bile tam çıkmadı daha…” dedi. Takipçileri ise ünlü oyuncuya, “Tebrikler.” mesajları yağdırdı.

Hazal Kaya kimdir?

“Eski İsim Seviyoruz”

Doğacak kızının ilk ismine kendisinin de adı olan Leyla’yı verdiklerini söyleyen Hazal Kaya, ısrarlı sorular üzerine ikinci ismin ‘Süreyya’ olacağını da açıklamıştı.

Süreyya’nın sevdiği bir isim olduğunu ve daha çok eski geleneksel isimleri sevdiklerini belirten güzel oyuncu, şöyle konuşmuştu:

İki isim olacak; Fikret’e ‘Ali’ dedik, kıza da ‘Leyla’ deyip benim adımı verdik aslında. İkincisine de bakıyoruz, var bir sevdiğimiz isim. Hadi söyleyeyim, Süreyya olacak; Leyla Süreyya. Çok istediğim bir isimdi. Fikret için de hep ‘Dedelerin ismi mi?’ falan dediler ama biz böyle eski isim seviyoruz aslında. Babyshower yapmıyoruz, isteyen istediğini yapsın. Ben böyle kutlamalar, organizasyonlar falan sevmiyorum, hele böyle son dönemlerde. Fikret’te kalabalıktan boğulmuştum, o zaman nasıl hissedersem öyle yaparım.

“Kontrole Geldik”

Tüm bunların ardından Kızı Leyla Süreyya’ya kavuşmak için gün sayan Hazal Kaya, 2019’da dünyaevine girdiği eşi Ali Atay ile birlikte Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşup, doktor kontrolüne geldiklerini ve her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Kaya; randevuya yetişmek için acele ettiklerini belirterek; “Doktor kontrolüne geldik arkadaşlar. Acelemiz var başka zaman konuşalım” dedi

Hazal Kaya’dan İsim Açıklaması

Diyetisyen Yeşim Temel Özcan ve Bahar Şamhili Tanju’nun sunduğu, yapımcılığını Özlem Çelik ve Çağrı Çelik’in üstlendiği ‘Doğal Olarak’ adlı programa da katılan güzel oyuncu, hamilelik sürecini anlatıp; doğru beslenme hakkında bilgiler aldı.

Ünlü isim, “Kızımın adı Leyla Süreyya olacak gibi görünüyor. Ama bebeğimi görünce o esnada belki başka bir isim aklıma gelir diye bir pay bırakıyorum” itirafında da bulundu.

“Derdim Kilo Vermek Değildi”

Kaya, hamilelik sürecindeki kilo alımıyla ilgili ise “Ne kadar çok emziriyorsan o kadar çok kilo veriyorsun. Ama derdim kilo vermek değildi. İlk hamileliğimde çok kilo aldım, daha rahat gezebilmek için kilo verdim. Derdim daha rahat hareket edebilmek. Sezaryenle doğum yapınca dikişler nedeniyle fazla kilo sıkıntı oluyor. Şimdi daha planlı, daha kontrollü gidebiliyorum” açıklamasını yaptı.

Ali Atay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler