Ana SayfaDedikoduİrem Derici Sinirleri Bozulunca Röportajı Bitirdi

İlgili Postlar

İrem Derici Sinirleri Bozulunca Röportajı Bitirdi

Son olarak “Amerika’ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim” itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu’nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı. İrem Derici sinirleri bozulunca röportajı bitirdi. İşte detaylar;

“Angelina’nın Aldatıldığı Dünyada Bana Neler Yapmazlar”

Özel hayatıyla uzun süre magazin gündeminde üst sıralarda yer alan İrem Derici, aşk hayatını sorna muhabirlere, “Angelina’nın (Jolie) aldatıldığı, Rihanna’nın dövüldüğü dünyada bana ne yapmazlar! Şaka bir yana bunlara hiç zamanım kalmıyor ki. Çok çalışıyorum. Zaten berbatım, bilen de bunu bilerek gelsin. İnşallah aşk da olur ilerleyen zamanda” yanıtını vermişti.

“Çok Yoğun…”

Şarkıcılık kariyerinin dışında açıklamaları ve iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettirmeyi başaran İrem Derici, önceki gece Etiler’de bir mekan girişinde görüntülenmişti. Basın mensuplarını görüp, röportaj talebini kabul eden ünlü şarkıcı, “Çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Cuma günü yeni şarkım çıkıyor” açıklamasını yapmıştı.

“10 Senedir Çekici Bir Yanım Yok”

Aşk hayatıyla ilgili konuşan İrem Derici, “Döndür döndür aynı şeyler. 10 senedir çok çekici bir yanım yok. Yapayalnızım, sahneden de bulacak halimiz yok. Çalışıyorum. Bu akşam bakayım ben bir gelenlere” diyerek kahkaha atmıştı.

İrem Derici’den Amerika İtirafı

Dikkat çeken bir itirafta bulunan ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu gönül sevmek istiyor. Arkadaşlarım dostlarım da sevsin, sevilsin. Madrid’e tatile gideceğim. Oradan artık İspanyol bir damat ile mi dönerim, bilmiyorum. Amerika’ya gittiğimde bir kez tanışma uygulaması kullandım. ‘Erkeklerle belki tanışırım, size damat getiririm’ diye ama onda da Türk yazdı bana. ‘İrem Derici’nin adını kullanmaya utanmıyor musun?’ dedi. Sahte hesap sandı beni. Artık bir bara falan gideceğim Madrid’de, orada falan tanışırım ne yapayım.

İrem Derici, kahkahalar atarak mekana giriş yapacağı sırada kapıda bulunan hayranlarının fotoğraf isteklerini de geri çevirmemişti.

“Çok Yorgunum”

İrem Derici, önceki gün ise klip çekimleri için Beyoğlu Asmalımescit’te objektiflere yansıdı. Çekimlerden dolayı çok yorulan 35 yaşındaki şarkıcı, “Çok yorgunum. Yeni klibimin çekiminden çıktım. Her şey çok yolunda gidiyor. Klip çekimleri bitti, şu an kurguya giriyor, renk düzenlemesi olacak” dedi.

İrem Derici Sinirleri Bozulunca Röportajı Bitirdi

Sokaktaki çocuklardan birisi, “Seni tanıyorum” sözleriyle röportajı bölünce, İrem Derici sinirlerine hakim olamadı. Ünlü popçu, “Sözümü kesme! Burda röportaj yapıyorum. Neyse sonra görüşürüz” karşılığını verdi. Derici, röportajı yarıda bırakarak oradan ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler