Ana SayfaÜnlülerTaha Duymaz'ın Hesabı Açıldı Mı?

İlgili Postlar

Taha Duymaz’ın Hesabı Açıldı Mı?

Küçük mutfağında yaptığı yemekler ile sosyal medyada gündem olan Taha Duymaz’ın 1 milyona ulaştığı sosyal medya hesabı kapatılmıştı. Taha Duymaz, canlı yayında bir takipçisine küfür etti. Küfür etmesiyle gündeme oturması bir oldu. Hatay’da, yaşadığı köy evindeki mutfağında kendi imkanlarıyla yaptığı yemek ve tatlı çeşitleriyle sosyal medyada fenomen olan Taha Duymaz’ın kapatılan Instagram hesabı, yeniden açıldı. Duymaz, 1,3 milyon takipçiye ulaştığı hesabının yeniden açılmasıyla büyük mutluluk yaşadı.

Taha Duymaz’ın İnstagram Hesabı Kapatıldı

Takipçisine Argo Kelime Kullandı!

Yayladağı ilçesinde ailesiyle yaşayan Taha Duymaz, 5 metrekarelik mutfaklarında yaptığı yöresel lezzetleri ve farklı tarifleri sosyal medyada paylaşmaya başladı.  Yaşadığı köy evindeki mutfağında yaptığı yemek ve tatlı çeşitlerinin videolarını sosyal medyada paylaşan Taha Duymaz, ileride iyi bir aşçı olmayı hedeflediğini söyledi. Duymaz, aralarında Gülben Ergen ve Demet Akalın’ın da bulunduğu ünlü isimlerin de kendisine destek vermesiyle çok sayıda takipçi kazandı. 1 milyonu geçen takipçi sayısıyla son günlerin sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz, yemek ve tarifleriyle sosyal medyada ilgi çekti. Fenomen haline gelen ve kullanıcıların yoğun ilgisini gören Taha Duymaz’a çeşitli hesaplardan aldığı reklam ücreti üzerine eleştiriler yapıldı. Eleştirilere cevap veren Duymaz’ın sosyal medya hesabı, şikayetler üzerine kapatıldı.

Taha Duymaz'ın İnstagram Hesabı Kapatıldı

Taha Duymaz’ın Hesabı Açıldı Mı?

Taha Duymaz, canlı yayında bir takipçisine küfür etti. Küfür etmesiyle gündeme oturması bir oldu. Hatay’da, yaşadığı köy evindeki mutfağında kendi imkanlarıyla yaptığı yemek ve tatlı çeşitleriyle sosyal medyada fenomen olan Taha Duymaz’ın kapatılan Instagram hesabı, yeniden açıldı. Duymaz, 1,3 milyon takipçiye ulaştığı hesabının yeniden açılmasıyla büyük mutluluk yaşadı. Duymaz, 1,3 milyon takipçisi olan hesabının yeniden açılması için form doldurup, başvuru yaptı. Duymaz’ın yaptığı başvurunun ardından, hesabı yeniden kullanıma açıldı.

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yapan Taha Duymaz, “Ağabeylerim, ablalarım; hesabım açıldı. Destek veren, dua eden herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler