Ana SayfaDedikoduTaha Duymaz'ın İnstagram Hesabı Kapatıldı

İlgili Postlar

Taha Duymaz’ın İnstagram Hesabı Kapatıldı

Küçük mutfağında yaptığı yemekler ile sosyal medyada gündem olan Taha Duymaz’ın 1 milyona ulaştığı sosyal medya hesabı kapatıldı. Taha Duymaz, canlı yayında bir takipçisine küfür etti. Tüm detaylar haberimizde…

Yaptığı Yemekler İle Sosyal Medyada Gündem Olan Taha Duymaz’ın İnstagram Hesabı Kapatıldı

Maddi imkansızlıklar içerisinde videolarını çeken Taha Duymaz sosyal medyada birçok takipçiye ulaştı.  Destek verenler olduğu kadar insanların duygularını sömürdüğünü iddia edilmişti. Kendisine uzun süredir yapılan eleştirilere hakim olamayan Taha Duymaz, canlı yayında bir takipçisine hakaret etti. Bu hakaret sonrasında aşçı olmak isteyen Taha Duymaz’ın sosyal medya hesabı kapatıldı.

Hesabı kapatıldıktan sonra farklı bir hesap açan Taha Duymaz olayla ilgili açıklama yaptı.  Taha Duymaz “Intagram hesabım kapatıldı, sonunda bazı insanlar amacına ulaştı.Sabahtan beri kendime gelemedim.Canlı yayında kullandığım sözler için çok özür dilerim.Ben kendimde değildim, yıllarım elimden alındı.Herkes hakkını helal etsin.”

Aşçı Olmak İstiyor

Maddi imkansızlıklardan dolayı az malzeme ile küçük yemekler yapıp bunu sosyal medya hesabında paylaşan Taha Duymaz adın duyurmayı başarmıştı. Verdiği röportajda aşçı olmak istediğini söylemişti. Duymaz; “Küçüklükten beri yemek yapmaya ilgim var. Anneme sürekli mutfak işlerinde yardım ederim. Çoğu zaman akrabalarım ve eve gelen misafirler, ‘Erkek çocuğunun mutfakta ne işi var?’ diyerek beni ayıpladılar ama yılmadım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Kendimi en iyi şekilde geliştirerek çocukluk hayalim olan iyi bir aşçı olmak istiyorum.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler