Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir Bikinisi İle Sezonu Açtı!

İlgili Postlar

Demet Özdemir Bikinisi İle Sezonu Açtı!

Korona virüs salgını sebebiyle kendini evine hapseden güzel oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya sayfasından canlı yayın yapmıştı. Yaptığı yayında, daha öncesinde de kimselerin bilmediği yeteneklerini karantina günlerinde keşfettiğini anlatmıştı. Karantina döneminde sıkılan oyuncu Demet Özdemir, tatil sezonunu açtı. Koronavirüs nedeniyle setlere dönemeyen oyuncu, bikinili karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Oyuncu Demet Özdemir, yasaklara rağmen dışarı çıkanlara isyan etti: Yalvarıyorum önlem alın

Tekne Tatilinden İlk Fotoğrafına Beğeni Yağdı

Karantina döneminde sıkılan oyuncu Demet Özdemir, tatil sezonunu açtı. Koronavirüs nedeniyle setlere dönemeyen oyuncu, bikinili karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Özdemir, Instagram’da “Kavuştuk” notuyla yayınladığı tatil pozu ile adından söz ettirdi. Teknede çekildiği bikinili pozuna kısa sürede binlerce beğeni alan güzel oyuncuyu, takipçileri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Yakışıklı oyuncu Can Yaman ve güzel oyuncu Demet Özdemir, birlikte rol aldıkları Erkenci Kuş dizisinin setinde tanışmış ve aşk yaşamaya başlamışlardı. Erkenci Kuş final yaptıktan sonra çiftin ilişki de sona ermişti. Son günlerde adı Kerem Bürsin’le anılan Demet Özdemir’le ilgili son olarak flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Söylemezsem Olmaz’da konuşulanlara göre; Demet Özdemir eski aşkı Can Yaman ile barıştı. Özdemir’in önceki gün de Yaman’ın evinden çıkarken görüntülendiği öne sürüldü. Çiftten konuyla ilgili Virüs’den dolayı henüz bir açıklama gelmedi.

Demet Özdemir Ve Can Yaman Yakalandı!
Demet Özdemir Ve Can Yaman Yakalandı!

Demet Özdemir kimdir ?

Demet Özdemir Bikinisi İle Sezonu Açtı!

Korona virüs salgını sebebiyle kendini evine hapseden güzel oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya sayfasından canlı yayın yapmıştı. Yaptığı yayında, daha öncesinde de kimselerin bilmediği yeteneklerini karantina günlerinde keşfettiğini anlatmıştı. Karantina döneminde sıkılan oyuncu Demet Özdemir, tatil sezonunu açtı. Koronavirüs nedeniyle setlere dönemeyen oyuncu, bikinili karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Başarılı Oyuncu Demet Özdemir, evde karantina günlerinde sosyal medya canlı yayınlarından bir tanesine katılarak hayranlarıyla buluşmıştı. Demet Özdemir burada yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

“Kesinlikle önce annelerimize saygı duyuyorum sonra ev hanımlarına… hiç kolay bir şey değil temizlik yapmak, evi çekip çevirmek. Galiba hiç kimsenin bilmediği benim de yeni fark ettiğim yeteneğim, çok iyi yer silip, süpürmek, tozlukların altlarına kadar girebiliyorum”

Demet Özdemir Bikinisi İle Sezonu Açtı!

Karantina Demet Özdemir’in Aşkını Bitirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler