Ana SayfaDedikoduKarantina Demet Özdemir'in Aşkını Bitirdi!

İlgili Postlar

Karantina Demet Özdemir’in Aşkını Bitirdi!

Geçtiğimiz sene başlayan Demet Özdemir ve Can Yaman aşkı “Erkenci Kuş” dizisinin finaliyle son bulmuştu. Can Yaman’a kendisi hakkında yaptığı açıklamalardan sonra tepki gösteren Demet Özdemir aşkı iş adamı Yaman Taciroğlu’nda bulmuştu ki ikilinin aşkı uzun sürmedi. Karantina Demet Özdemir’in aşkını bitirdi.

“Demet’in Libodosu Yüksek!”

“Erkenci Kuş” dizisiyle büyük bir çıkış yapan Cengiz Semercioğlu’na verdiği bir röportajda, Demet Özdemir’le uyumlu bir çift olmalarını, “Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık.”sözleriyle Demet Özdemir’in yüksek libidosu olmasına bağlaması Özdemir’i çok kızdırmıştı. Ayrılığından ardından bu açıklama hakkında sakin kalamayan Özdemir’in ise menajeri aracılığıyla Can Yaman’a “Adımı ağzına almasın” mesajı yolladığı iddia edilmişti.

Can Yaman’dan Demet Özdemir’e Yeşil Işık

“Erkenci Kuş” dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir ve Can Yaman geçtiğimiz sene dizisinin final yapmasına yakın ayrılmıştı. Birbirine çok yakıştırılan çiftin yollarını neden ayrıldığı konusunda herhangi bir açıklama yapmaması gözleri çifte yöneltmişti. Uzun bir süre boyunca birbirleri hakkında konuşmayan ikilinin sessizliğini Can Yaman bozdu. Geçtiğimiz hafta karantinadan turuncu tulumuyla fotoğraf paylaşan Demet Özdemir’e Can Yaman‘ın “C vitaminini giymişsin :)” yorumunu yapması, yeniden Özdemir’le bir araya gelmek istediği iddialarını gündeme getirdi.

Can Yaman Kimdir?

Karantina Demet Özdemir’in Aşkını Bitirdi!

Can Yaman’dan sonra adı Kaan Yıldırım ve Oğuzhan Koç’la aşk dedikodularına karışan Demet Özdemir‘in aşktan yana yüzü bir türlü gülmüyor diyorduk ki ünlü oyuncu aradığı mutluluğu iş adamı Yaman Taciroğlu’nda buldu. Ancak Şubat ayında mutlu bir aşka yelken açan çiftin mutluluklarının kısa sürdüğü iddia ediliyor. İddialara göre Yaman Taciroğlu’nun yoğun iş temposu ve Demet Özdemir’in sürekli sette olması ikilinin arasında gerginlik yaşanmasına neden olmuş. Bunun üzerine çiftin salgın nedeniyle karantinaya girerek görüşememesi de aralarının iyice açılmasına ve ayrılmalarına neden olmuş.

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler