Ana SayfaÜnlülerTaha Duymaz’ın Ece Erken’e Attığı Mesaj Yürekleri Dağladı: Evimiz Yıkılmadan Önce

İlgili Postlar

Taha Duymaz’ın Ece Erken’e Attığı Mesaj Yürekleri Dağladı: Evimiz Yıkılmadan Önce

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık iki deprem sonrası enkaz kaldırma çalışmaları halen devam ediyor. 10 ili etkisi altına alan deprem sonrası yıkılan apartmanda enkaz altında kalan, günlerce umutla beklenen ve kardeşi ile beraber cansız bedenine 12 gün sonra ulaşılan Taha Duymaz’ın sevenleri yasa boğuldu.

Taha duymaz ece erken mesaj
Taha duymaz ece erken mesaj

Birçok ünlü isim yaptığı paylaşımlarla güzel ifadelerde bulundu. Paylaşımlara bir yenisi de Ece Erken ekledi. Ece Erken’in Taha Duymaz ile mesajları görenlerin yüreklerini burktu.

 

Ece erken Taha Duymaz paylaşımı
Ece erken Taha Duymaz paylaşımı

“Ne kadar yürekli çocukmuş” 

Çektiği yemek videoları sayesinde tanınan ve Hatay ilinde ikamet eden 19 yaşındaki Taha Duymaz ve kardeşinin cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. Gündemden düşmeyen vefat haberinin ardından bir çok ünlü gibi Taha Duymaz ile geçmiş mesajlarını paylaşan Ece Erken, üzüntü içerisinde olduğunu ifade etti. Taha Duymaz’ın kendisine “Abla seni çok seviyorum. Keşke cevap versen” mesajına “Canım selamlar” diyerek karşılık verdiği mesajın ekran görüntüsünü paylaştı. 

“Evimiz yıkılmadan önce o kadar çok izlerdim ki”

Erken’in paylaştığı ikinci ekran görüntüsünde Duymaz’ın “Evimiz yıkılmadan önce o kadar çok izlerdim ki hem de kahvaltı saatinde ablam” sözleri görenleri hüzne boğdu. Ece Erken paylaşımlarının ardından “Mekanın cennet olsun. Yattığın yer incitmesin ablacım” notunu paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler