Ana SayfaKimdirTaha Duymaz Kimdir?

İlgili Postlar

Taha Duymaz Kimdir?

Hatay ‘ın Yayladağı ilçesinde mütevazi mutfağında yemekler yaparak ünlenen fenomen Taha Duymaz Kimdir? Taha Duymaz Ne Zaman Ve Nerede Doğdu? Taha Duymaz Kaç Yaşında? Taha Duymaz Aslen Nereli? Taha Duymaz Hangi Burç?

Taha Duymaz Ne Zaman Ve Nerede Doğdu? Taha Duymaz Kaç Yaşında? Taha Duymaz Aslen Nereli? Taha Duymaz Hangi Burç?

1 Eylül 2003 tarihinde Hatay bağlı Yayladağı ‘nda dünyaya gelen Taha Duymaz, 19 yaşındadır. Aslen Hataylı olan Taha Duymaz, Başak burcudur…

Taha Duymaz Kimdir?

Son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Taha Duymaz, Youtube üzerinden yaptığı yemekleri yayınlayarak üne kavuştu. Sosyal medya üzerinden kendisine yönelik bir küfre aynı şekilde cevap verince Instagram hesabı kapatılan Taha Duymaz, 7 kız 5 erkek kardeşinin olduğu biliniyor.

Aşçı olmanın hayali olduğunu söyleyen Taha Duymaz, Yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı 4. Sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldı ve zamanının çoğunu köyünde geçiriyor. Taha Duymaz, annesinin kronik astım, sedef ve migren hastası olduğunu, 20 senedir psikolojik ilaçlar kullandığını söylerken, babasının ise koah hastası olduğunu açıklamıştı.

Hastalığından dolayı arabaya binemediği belirtilen Taha Duymaz ’ın yemek videoları kız kardeşi tarafından çekiliyor ve yemek hazırlaması esnasında kız kardeşi de kendisine bazen yardımcı oluyor. Taha Duymaz, aralarında Demet Akalın ve Gülben Ergen’in de yer aldığı ünlü isimlerin de desteğiyle çok sayıda takipçi kazanmıştı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler