Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli’den sert tepki! İnsanları yargılamayın!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’den sert tepki! İnsanları yargılamayın!

Depremin ardından dünyanın dört bir yanından yardımlar gelmeye başladı. Yabancı oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medyada paylaşım yapmadığı için bir takipçisinden tepki alınca sessizliğini bozdu. 

Meryem Uzerli deprem tepkisi
Meryem Uzerli deprem tepkisi

 

Meryem Uzerli sessizliğini bozdu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin merkez üssünde 6 Şubat’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde ağır hasara yol açtı. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem felaketinin ardından dünyanın dört bir yanından yardımlar gelmeye başladı. Yabancı oyuncu Meryem Uzerli, Dubai’de düzenlenen TIME 100 ödül töreninde depremzedeler için bağış topladı. Sosyal medyada paylaşmadığı için bir takipçisinden tepki alan Uzerli, sessizliğini bozdu. 

 

Türkiye ve Suriye’de yaşanan depremlerin ardından Dubai’de düzenlenen Time 100 Awards Töreni’nde depremzedeler için yardım toplayan Meryem Uzerli , bir takipçisinden aldığı mesajla çılgına döndü. Depremle ilgili haber ve paylaşım yapmamakla suçlanan oyuncu ‘’Mesajınızı insani açıdan anlamıyorum. İlk saatlerde para toplayarak gönderdik. Lütfen böyle trajik bir durumda insanları yargılamayın!’’ dedi.  

‘’Bu mesajınızı insani anlamda anlamıyorum!’’

‘’Sayfada Meryem Uzerli’ye hitaben yapılan bir yorumda, ‘’ Harikasın, Hailey Bieber bile senden daha çok şey paylaştı.” cümlelerine karşılık, sessizliğini bozup tepki gösteren Meryem Uzerli ise ‘’Bu mesajınızı insani anlamda anlayamıyorum. ‘’ İlk gün story paylaştım. Burada hemen ilk saatlerde para toplayıp gönderdik. Lütfen böyle bir trajik durumda insanları sosyal medya yüzünden yargılamayın. O zaman sadece ve sadece sosyal medya hastalık, sanki gerçek hayat yok. Arka planda gerçek hayatta neler yapılıyor bilmediğiniz için ‘’ ifadelerine yer verdi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler