Ana SayfaDizilerSuzan Kardeş Çocuklar Duymasında!

İlgili Postlar

Suzan Kardeş Çocuklar Duymasında!

Ekranlara yeniden gelmeye hazırlanan Çocuklar Duymasın için yeni bir transfer haberi paylaşıldı. Yapılan açıklamalara göre diziye dahil olan yeni isim Suzan Kardeş.

Çocuklar Duymasın Kadrosu Güçleniyor

Çocuklar Duymasın için yapılan açıklamalarda, Suzan Kardeş ile birlikte kadronun güçlendirildiği ifade edilirken, önceki sezonlarda oynayan oyuncuların yanı sıra yeni oyuncuların da diziye dahil edileceği böylece öğrenilmiş oldu. Dizide farklı bir karakter ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Kardeş, Hüseyin’in annesi Kadriye karakterini oynayacak. Özellikle dizinin en önemli karakterlerinden birisi olan Hüseyin karakterinin annesi, bugüne kadarki yayın sürecinde ekranlara getirilmemişti. Bu bakımdan yeni dönem ile birlikte artık hikaye örgüsüne Hüseyin’in annesi de dahil olacak.

Suzan Kardeş Yeni Rol İçin Çok Mutlu

Yeni rolü ve Çocuklar Duymasın için açıklamalar yapan Suzan Kardeş, efsane bir dizide rol almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Özellikle Birol Güven’in kendisine böyle bir teklif sunmasının gurur verici olduğunu söyleyen oyuncu, dizi çekimlerine dahil olarak rol alacak olmasından dolayı heyecan duyduğunu da ifade etti. Kükrek Kadriye karakteri ile ilgili açıklamalar yapan usta oyuncu, karakterin oğluna çok düşkün olduğunu söyledi. Gelininden nefret eden bir karakter olarak karşımıza çıkacak oyuncu, bu bakımdan baskın bir karakteri oynayacak. Kükrek Kadriye’nin özellikle Haluk ile nasıl bir ilişki kuracağı da oldukça merak ediliyor.

Çocuklar Duymasın’ın Çekimleri Başladı!

Yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak dizi için çekimlere de geçildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler