Ana SayfaDizilerSosyal Medyada Kalp Atışı Galip Geldi

İlgili Postlar

Sosyal Medyada Kalp Atışı Galip Geldi

Show TV’de yayınlanmaya başlayan Kalp Atışı¸ özellikle yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren sosyal medyada büyük bir dikkat çekti. Farklı projelerde yer alan ünlü isimlerin bir arada olduğu Kalp Atışı, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmişti.

Sosyal Medyada Lider Kalp Atışı

Sosyal medyada konuşulan diziler arasında yapılan bir araştırmada en çok konuşulan dizinin Kalp Atışı olduğu ortaya çıkarıldı. Araştırmalar dahilinde özellikle yaz dizilerinin, sosyal medyada geniş bir yer bulduğu da açıklandı. Kalp Atışı’nın birinci olduğu listede, ikinci Dolunay, üçüncü Adı Efsane, dördüncü Çember ve beşinci Ateşböceği oldu. Yeni yaz dönemi ile birlikte ekranlara gelen diziler, genelde aşk konusunu işlerken sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekmeyi başardı.

Başroller Dikkat Çekiyor

Kalp Atışı dizisinin bu kadar dikkat çekmesindeki önemli etkenlerden bir diğeri ise başrol oyuncuları. Kuzey Güney dizisinden tanınan Öykü Karayel ve Gökhan Alkan gibi yeni oyuncuların yer aldığı dizi, yakalanan bu uyum sayesinde de oldukça beğenildi. Bu kadar yüksek izlenme oranlarına ulaşılmasında bu bakımdan başrol oyuncularının etkisi de büyük.

Türk Malı Beklentileri Karşılamadı

Kalp Atışı’nın birinci olduğu listenin sonuncu sırasında ise Türk Malı dizisi yer aldı. Geçtiğimiz hafta itibari ile son bölümü yayınlanan ve ekranlara kısa süre içerisinde veda etmek zorunda kalan Türk Malı dizisi beklentileri karşılamadığı gibi sosyal medyada da ilgi görmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler