Ana SayfaDizilerMeryem Dizisi İlk Fragmanı Paylaşıldı

İlgili Postlar

Meryem Dizisi İlk Fragmanı Paylaşıldı

Meryem dizisi için ilk fragman paylaşıldı. Uzun zamandan beri dikkat çeken ve merak edilen Meryem dizisi için paylaşılan fragman, kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başardı.

Meryem Dizisi Hakkında

Kanal D’de yayınlanacağı açıklanan dizi, özellikle konusuyla dikkat çekmişti.  Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan gibi önemli başrol oyuncuların yer alacağı dizide üstelik Cemal Toktaş gibi isimler de kadroya dahil olmuş durumda. TMC tarafından yapımı üstlenilen dizinin yapımcı koltuğunda Erol Avcı oturuyor.

Dizinin Konusu Ne?

Hava şartlarının oldukça kötü olduğu bir akşam yaşanan kaza ve sonrasında yaşanılan olaylar, Meryem dizisi ile birlikte ekranlara gelecek. Dizide yer alacak üç önemli karakter ise kaza ile birlikte ortak bir paydada buluşacak ve Meryem dizisinin konusu da böylece gelişecek. Dizinin karakterlerinin zorlu yaşamları dikkat çekerken başrolde Meryem karakteri olacak. Çok aşık olan ve sevdiği adam için her şeyi yapabilecek durumda olan Meryem, sevdiği adam için hapsi dahi göze alır. İşlemediği bir suçu üstlenerek hapse giren Meryem, bu zorlu kararıyla izleyenleri ekrana bağlayacak. Diğer noktada ise Savcı olarak karşımıza çıkacak Oktay, kariyerini düşünür ve kariyeri için her şeyi yapabilecek durumdadır. Sevdiği kadını kaybeden ve büyük bir intikam yemini eden Savaş ise dizinin diğer ana karakterlerinden birisi.

Meryem dizisi için paylaşılan ilk bölüm fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=0sAMRWW-PHQ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler