Ana SayfaDizilerSurvivor'un Hırslı Yarışmacısı Nagihan Ağlayarak Özür Diledi

İlgili Postlar

Survivor’un Hırslı Yarışmacısı Nagihan Ağlayarak Özür Diledi

Survivor yarışmasında son düzlük. Yarışmanın finaline az kalması ile beraber hem izleyenleri hemde yarışmacılar oldukça heyecanlanıyor. İlk yarı final oyununu Hilmi Cem İntepe kazandı, diğer oyunu ise Anıl Berk Baki kazandı. Peki, hırslı yarışmacı Nagihan Karadere neden ağladı? Kimden özür diledi? Detaylar haberimizde…

Nagihan Karadere Kimdir?

Survivor’un Hırslı Yarışmacısı Nagihan Ağlayarak Özür Diledi

Survivor yarışmasında finale çok az kaldı. Başladığı ilk günden bu yana yarışmacıların tek hayali şampiyon olmak. Şampiyon olacak kişinin kısa bir süre sonra belli olması ise kalan yarışmacıların gün geçtikçe hırslanmasına sebep oldu. Survivor yarışmasında Adem, Anıl, Damla ve Nagihan ikinci yarı finalist olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Kazananın direkt yarı finale çıkacağı oyunu Anıl Berk Baki kazandı.

Survivor’dan Elenen Murat Ceylan’dan İlk Paylaşım

Survivor’da iki gün üst üste yarı finale kalmak için oynanan oyunlarda finale kalan Nagihan Karadere, ilk gün Hilmi Cem’e ikinci gün de Anıl’a yenildi. Yarışmanın hırslı yarışmacılarından biri olan Nagihan Karadere iki gün kaybetmesinin ardından gözyaşlarını tutamadı. Oyundan sonra gözyaşlarını tutamayan Nagihan Karadere, sevenlerinden özür diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler