Ana SayfaDizilerKanal D'nin yeni sezondaki Buse Varol'lu projesi işe yarayacak mı?

İlgili Postlar

Kanal D’nin yeni sezondaki Buse Varol’lu projesi işe yarayacak mı?

Kötü bir sezonu ardından yeni sezona bomba gibi hazırlanan Kanal D, umduğunu bulabilecek mi? Kanal D’nin, Buse Varol sürprizi işe yarayacak mı? Detaylar haberimizde…

Kanal D Yönetimi Beyaz Show’un Yayın Hayatına Devam Ettiğini Açıkladı

Kanal D’de değişimler hız kesmeden devam ediyor

Doğan Grubu’nun, Demirören Grubu’na satılması ile birlikte, Kanal D’nin genel müdürü değişmiş ve yeni genel müdür Murat Saygı olmuştu. Her geçen gün yeni değişikliklere imza atan Kanal D, yeni sezon hazırlıklarına da hız kesmeden devam ediyor.

26 Haziran 2018 reyting sonuçları açıklandı! Zirvenin sahibi kim oldu? Survivor mı, Erkenci Kuş mu, yoksa Nijerya – Arjantin Fifa 2018 Dünya Kupası Karşılaşması mı?

Geçen sezonun ardından değişiklikler yaşanıyor

Özellikle, geçtiğimiz sezon kötü bir gidişat sergileyen ve dizilerine bir bir final yaptıran Kanal D, yeni sezonda gündüz formatında yayınlanması muhtemel stüdyo programlarına ağırlık verecek gibi görünüyor. Kanal D, geçtiğimiz sezon anlaşma imzalayan ünlü oyuncu Buse Varol’un sunuculuğunu yapağı Çocuğunuz Ne Yapacak isimli programına da yer verecek.

Buse Varol Kimdir?

Kanal D’nin Buse Varol programı tutacak mı?

Sina Koloğlu, Kanal D’nin gelecek sezondaki akıbetine yönelik bir yazı kaleme aldı. Koloğlu’nun o yazısı şu şekilde:

Stüdyo işleri yapacak; Kanal D’nin yeni sezonda stüdyo işleri çoğalacak gibi görünüyor. İlk işaret, bu yarışma olabilir. Programı Buse Varol sunacak. Format ne kadar iyi olursa olsun, iş sunucuda bitiyor. Mesela ‘Çocuktan Al Haberi’ ve Evrim Akın örneği. En büyük sıkıntı televizyon sektöründe ‘şovmen’ kısırlığı… Genelde oyuncudan evrilmiş sunucu oluyor. Bir İngilizler’in sunucusuna bakın, bir de, bizdeki örneklere? Bakalım Varol, sunucu olarak sektöre kazandırılmış olacak mı? Yarışmanın adı daha belli değil. Ağustos ayında yayına girmesi öngörülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler