Ana SayfaÜnlülerSurvivor'la ünlenen Erdi Ünver dizide oynayacak

İlgili Postlar

Survivor’la ünlenen Erdi Ünver dizide oynayacak

Katıldığı yarışmalar ile adından söz ettiren ve ekranların tartışmalı isimlerinden birisi haline gelen Erdi Ünver, yeni bir dizi projesinde yer alacak. İşte detaylar.

Katıldığı yarışmaların ardından Survivor’a katılarak zorlu ada yaşamında sınav vererek Türkiye’nin bir süre boyunca gündeminde kalan Erdi Ünver, oyunculuk alanında oldukça iddialı. Daha önce yer aldığı projelerin ardından yeni bir projeden daha teklif alan oyuncu, gelecek sezondan itibaren ekranlarda yer alacak.

Erdi Ünver’den yeni film!

Erdi Ünver hangi dizide oynayacak?

Ekranların sevilen dizisi Kalk Gidelim’in kadrosunda yer alacak olan Erdi Ünver, ikinci sezondan itibaren diziye dahil olacak. Dizide Ağır Abi rolüyle karşımıza çıkacak olan Erdi Ünver üstelik oyunculuk alanında oldukça iddialı. Türkiye’nin sevilen usta ismi Kadir İnanır gibi olmak istediğini söyleyerek dikkat çeken Erdi Ünver, “Kadir İnanır gibi olmak çok isterim” dedi.

Erdi Ünver kimdir?

Sinemadan sonra dizide oynayacak

Survivor sonrasında sinema filminde rol alan Erdi Ünver, yarışma sonrasında Amerika’ya gitmişti. Amerika’da bir süre oyunculuk eğitimi alarak kendini bu alanda geliştiren Erdi Ünver, böylece sinema dünyasına da adım attı. Bugüne kadar 4 farklı sinema filminde rol alan ünlü isim, 4 sinema filmi sonrasında televizyona da geçiş yaptı.

“Ağır abi olarak tanındım”

İnsanların kendisini ağır abi olarak tanıdığını ve yeni rolüyle kendini daha iyi bir şekilde yansıtabileceğini söyleyen Erdi Ünver, “İnsanlar beni ağır abi olarak tanıdı, sevdi. Sinema filmlerinde de hep ‘ağır abi’ oldum, insanlar demek ki beni gözünde öyle canlandırıyor. Kariyerimde büyük duayen Kadir İnanır gibi olmak çok isterim. Kadir İnanır’ı örnek alıp, onun izinden yürümeye çalışıyorum” dedi.

Usta oyuncularla rol paylaşacak

Kalk Gidelim adlı dizide Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayrı, Kerem Kupacı ve Emin Gürsoy gibi önemli isimlerle birlikte oynayacak olan Erdi Ünver, bu durumdan dolayı da mutluluk duyduğunu söyleyerek “Mükemmel bir kadro ile çalışma fırsatı yakaladım. Böylesine güzel bir bütünün parçası olmaktan çok gururluyum. Sıcak bir karşılama oldu. Set ortamı çok keyifli, herkes birbirine karşı çok saygılı. Herkes işini yapıyor, disiplinli bir şekilde ilerliyor. Dizi teklifi çok aldım ama eğitimlerimi tamamladıktan sonra ekranda olmak istedim. Çok çalışırsanız, hedeflerinizin peşini bırakmazsanız, başarı mutlaka gelecektir” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler