Ana SayfaDedikoduSurvivor Erdi Yeni Film İle Ekranlara Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Survivor Erdi Yeni Film İle Ekranlara Geri Dönüyor

Survivor Erdi Yeni Film İle Ekranlara Geri Dönüyor

Survivor 2016’ya katılan ve farklı tavırlarıyla dikkat çeken Erdi Ünver, Şanlıurfa’da çekimlerine başlanacak, ‘Seni Unuttum’ adlı filmle oyunculuğa ilk adımı atacak.

Bebek’teki bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Erdi Ünver, Survivor’dan sonra oyunculuk dersleri almaya başladığını dile getirdi. Romantizm ya da aksiyonda iddialı olduğunu anlatan Ünver film hakkında, “Şanlıurfa ve Elazığ’da çekeceğiz. Romantik komedi yapacağız. 26 Eylül’de çekimlere başlayacağız” dedi.

Erdi Ünver, projeyi neden kabul ettiğini ise, “Şanlıurfa ve Elazığ’daki yaşamı anlatacağımız ve kültür içerikli bir film olduğu için teklifi kabul ettim” sözleriyle açıkladı. Ünver şöyle devam etti: Oyunculuk benim için iyi bir deneyim olacak. Karakter bana yakın, bazen sert bazen neşeli. Ünver, kendisi gibi Bayrampaşalı olan Arda Turan’la karşılaştırılması üzerine ise “Arda Turan’la tanıştık o da bizim gururumuz. Kendimi onunla kıyaslamak için daha erken o rütbeye ulaşmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

En son gün survivordan elenirken Erdi:  “çok sevdiğim bir şiirle veda edeceğim” diyerek, ‘Memleket İsterim’ şiirini okudu. Daha sonra ise şu açıklamayı yaptı: “Beni buraya nasıl şampiyon gönderdilerse şimdi dön dediler.
Bu hayatta bir şeyden korkuyorsam o da kul hakkıdır. Arkadaşlarımın bana hakkı geçmiştir benim onlara geçmiştir. Burası çok zor bir yarışma. Benden yana hepsine hakkım helaldir. Ortaya koyulacak bir kas kütlem değişik bir stilim yoktu yüreğimi ortaya koydum. Milyonların umudu oldum. Birleşme partisine kalmak isterdim. Benim sınavım buymuş. Allah kalan arkadaşlar hakkında hayırlısını versin.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler