Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın mal varlığı ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın mal varlığı ortaya çıktı!

Adnan Oktar’ın mal varlığı ortaya çıktı! Adnan Hoca olarak tanıdığımız, bu sabah operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar’ın mal varlığı ortaya çıktı. Adnan Oktar’ın mal varlığı şoke etti. Adnan Oktar meğerse Osmanlı Padişahlarından daha bir lüks hayat sürüyormuş. Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın tacizci ve ajan olduğu iddia edilen sağ kolu Tarkan Yavaş kaçtı!

Adnan Oktar’ın mal varlığına kayyum atandı

Adnan Hoca ve kedicikleri olarak kamuoyunda sık sık gündem olan Adnan Oktar ve beraberinde 235 civarında kişi bugün sabaha karşı yapılan büyük bir operasyon ile gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli 4 şehirde eş zamanlı olarak yapılan operasyon hala daha devam ederken, Adnan Oktar’ın İstanbul’da bulunan ev ve iş yerlerinde arama yapılıyor. Aramalarda, bazı belgelere el konulduğu bilgisi geldi. Bunun yanı sıra Adnan Oktar’ın mal varlığına el konuldu ve şirketlerine kayyum atandı.

Adnan Oktar Kimdir?

İşte Adnan Oktar’ın mal varlığı

Adnan Oktar’ın ucu bucağı zor görünen mal varlığı ortaya çıktı. Pahalı markalardan giyinip, binlerce lira değerindeki aksesuarlar kullanan Adnan Oktar’ın mal varlığı şoke etti. Adnan Oktar’ın Silivri Fenerköy’de 40 dönümlük arazi üzerine inşa edilmiş, çift yüzme havuzu, göleti, lüks mobilya ve dekorasyonu bulunan, her yerinden ihtişam akan bir evi, bunun yanı sıra iki tane Grand Cheroki jeep, bir Mercedes, Kartal ve Siena marka birbirinden lüks otomobiller olduğu öğrenildi.

Adnan Oktar neden gözaltına alındı?

Adnan Oktar’ın gözaltına alınmasına ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

Kamuoyunda Emniyet Müdürlüğümüz Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik olarak; Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet, vergi usul kanununa muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin engellenmesine dair kanuna muhalefet suçlarından 11.07 2018 tarihinde 235 şüpheliye yönelik olarak operasyon başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler