Ana SayfaDizilerSurvivor’dan Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’dan Kim Elendi?

Survivor 2017 bir eleme gecesi ile daha ekranlara geldi. Dün akşam yayınlanan eleme gecesi sonrasında özellikle elenen isim belli oldu. Dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımından iki isim elenmek için söylendiği gibi bu isimler arasında yapılan halk oylaması sonrasında adaya veda eden isim belli oldu.

Adadan Kim Elendi?

Ünlüler takımından Adem ve İlhan Mansız, kendi istekleriyle eleme potasına çıkarken gönüllüler takımından bu isimler karşısına çıkan kişi Volkan ve Ogeday oldu. Bu 4 isim de yarışmanın en güçlü isimleri arasında gösteriliyordu ve bu bakımdan erken final olarak değerlendirildi. Yapılan eleme sonrasında adaya veda eden ismin Volkan olduğu açıklandı. Oldukça zorlu geçen eleme potasından kurtulmayı başaramayan Volkan, yarışmanın son haftalarında adaya veda etmek durumunda kaldı.

Adaya geldiği ilk günden itibaren özellikle yüksek performansıyla dikkat çeken Volkan, zorlu eleme grubuna düşerek elenmekten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta ünlüler takımında yapılan stratejinin de ne kadar doğru olduğu, yapılan eleme sonrasında ortaya çıktı.

İsteyerek Potaya Çıktılar

İlhan Mansız ve Adem Kılıçcı, yaptıkları konuşmalarda özellikle ünlüler takımından kimsenin elenmemesi adına kendilerini riske atacağını ve böylece gönüllüler takımından bir ismin elenmesinin mümkün olacağını söyledi. Yapılan halk oylaması sonrasında Adem ve İlhan Mansız yüksek oy alarak elenmekten kurtuldu. Bu kapsamda özellikle ünlüler takımının yaptığı strateji, son haftalara girildiğinde ünlüler takımından bir ismin elenme ihtimalini ortadan kaldırmış oldu.

Yapılan oylama sonucunda gönüllüler takımı bir kişi daha eksildi ve final haftasına doğru gidildiğinde oldukça zorlu bir süreçten geçmeye başladı. Önümüzdeki günlerde oynanacak oyunlarda özellikle Volkan’ın olmaması, gönüllüler takımının performans anlamında zayıf kalmasına neden olabilir. Zira gönüllüler takımında alınan puanların önemli bir kısmı Volkan tarafından sağlanıyordu.

Acun Ilıcalı tarafından dün akşam yapılan açıklamalarda, aynı zamanda eleme ve yarışmanın gidişatı ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. Açıklamalarda özellikle bireysel semboller alan yarışmacılar arasında son bir oyunun oynanacağı ve bu oyun sonrasında Kıbrıs’a direk gitmeye hak kazanan kişinin belli olacağı belirtildi. Bu açıklama ile birlikte özellikle yarışmacılar arasında yeni bir heyecan başladı. Adaya veda etmek istemeyen ve Kıbrıs finalini garantilemek isteyen kişiler bu sembol oyunu ile birlikte Kıbrıs’a gitmeyi garantileyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler