Ana SayfaDizilerİçerde’de Kardeşlerin Buluşması İzleyenleri Ağlattı

İlgili Postlar

İçerde’de Kardeşlerin Buluşması İzleyenleri Ağlattı

Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinde son bölümde yaşananlar izleyenleri adeta gözyaşlarına boğdu. Bu sezon itibariyle ekranlarda yayınlanmaya başlayan İçerde dizisinde özellikle küçük yaştan itibaren birbirinde kopartılan ve birbirine karşı düşman edilen iki kardeşin hikayesi anlatılıyor.

Dizide Neler Yaşandı?

Mert ve Sarp birbirinden habersiz bir şekilde mücadelesi bugüne kadar yüksek izlenme oranları alırken, birbirini arayan iki kardeş geçtiğiniz bölümde kardeş olduğunu öğrendi. Sarp ile kardeşi Umut yayınlanan yeni bölümde birbirine sarılarak geçmiş yılların acısını çıkartırken, bu anlar izleyenleri hem mutlu etti hem de oldukça üzdü.

İki kardeşin yıllar sonra karşı karşıya geldiği ve birbirine sarıldığı bu anlar izlenme rekorları kırarken sosyal medyada da bu yeni bölüm gündem yarattı.

Seda Sayan Da İçerde!

Özellikle Seda Sayan paylaştığı fotoğrafta İçerde’nin yeni bölümüne vurgu yaparken “Of be öldüm ağlamaktan” notunu ekledi. Uzun zamandan beri birbirini arayan fakat bir türlü bulamayan iki kardeşin dizide birbirini öğrenmesi, bir araya gelmesi ile birlikte dizideki dengelerinin daha da değişmesi bekleniyor.

Dizide Şimdi Neler Olacak?

Umut ve Sarp bundan sonraki süreç içerisinde birlikte olup diğer kişilere karşı düşman olabilir. Bu bakımdan iki kardeşin buluşmasının ardından özellikle dizinin konusunun nasıl ilerleyeceği ve iki kardeşin birlikte olup olmayacağı oldukça merak ediliyor.

Son dönemlerde Türkiye’nin en önemli ve başarılı dizilerinden birisi olarak gösterilen İçerde’ de yaşanan bu anlar yeni bölümlerin de şimdiden merak edilmesini sağlamış durumda. Bu açıdan önümüzdeki günlerde dizinin nasıl ilerleyeceğini merak eden izleyiciler, dizinin yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlayabilir.

Herkesi üzüntüye boğan o buluşma sahneleri ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler