Ana SayfaDizilerYaz Dizileri Geliyor!

İlgili Postlar

Yaz Dizileri Geliyor!

Televizyonlarda kış döneminin sona ermesi ile birlikte gözler yazın yayınlanacak dizilere çevrildi. Özellikle yaz döneminde yayınlanan dizilerin eğlenceli olması ve yaz aylarında ilgi çekmesi yaz dizilerinin de bu konuda beklentileri arttırmasını sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bilgilere göre yazın yayınlanacak yeni programlar ile ilgili detaylar paylaşıldı. Bu yaza damga vurması beklenen programlar arasında en çok dikkat çeken Türk Malı.

Türk Malı Dikkat Çekecek

Star TV’de yayınlanacak olan Türk Malı dizisi 28 Mayıs Pazar günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Her pazar saat 20.00 itibari ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Türk Malı, eski dönemlerde olduğu gibi yeniden yüksek izlenme oranlarına ulaşabilir. Üstelik şimdi Mehmet Ali Erbil gibi sevilen isimlerin de programa dahil olmasıyla birlikte çok daha dikkat çekecek gibi görünüyor.

Yaz dizileri arasında dikkat çekecek diğer bir dizi ise Şevkat Yerimdar. Uzun zamandan beri merakla beklenen komedi dizisinde üstelik Özgürcan Çevik, Başak Parlak gibi isimlerin yanı sıra yeşil sahalardan tanıdığımız Pascal Nouma da bulunuyor. Bu bakımdan yaz sezonunun en dikkat çeken yapımlarından bir tanesi Şevkat Yerimdar adlı dizi de olabilir.

Belirtilen dizilerin yanı sıra özellikle beklenti yaratan diziler arasında diğerleri Show TV’de yayınlanacak olan Kalp Atışı, FOX TV’de yayınlanacak olan Deli Dögül, Atv’de yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar. Yaz aylarında yayınlanacak bu diziler ile birlikte yaz döneminin hareketli geçmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler