Ana SayfaDizilerSurvivor'dan elendi Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldı

İlgili Postlar

Survivor’dan elendi Ben Bilmem Eşim Bilir’e katıldı

Bu sezon Survivor’a katılarak son aylara kadar kalmayı başaran yarışmacı, elenmesinin hemen ardından Türkiye’ye dönerek Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katıldı.

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan Ben Bilmem Eşim Bilir sürpriz konuğuyla dikkat çekti. Survivor yarışmasına katılan ve geçtiğimiz hafta itibari ile ada hayallerine veda eden Ümit Karan programa dahil oldu. Ben Bilmem Eşim Bilir için yayınlanan fragmanlarda Ümit Karan’ın konuk olduğu bölümün Çarşamba akşamı itibari ile ekranlara geleceği belirtilirken, ünlü ismin Survivor’ın hemen ardından farklı bir yarışmaya katılması sürpriz oldu.

Ümit Karan’ın elenmesine Mustafa Kemal ne dedi? 

Çiftler araba için yarışacak

Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümde Melisa- Sercan Efe, Tuğçe- Sezgin Yılmaz, Günnur Günaydın- Furkan Paşalı ve Sibel- İsmail Aktaş çiftleri büyük ödüle kavuşabilmek için mücadele verecek.

Yarışmada hangi oyunlar oynanacak?

Bu akşam ekranlara gelecek yarışmada sırasıyla; Nefes Nefese Çift Dalış, Tepinmek Güzeldir, Ümit Vurdu Gol Oldu ve Matkap oyunları oynanacak. Final bölümlerinde ise Yün Şişe ve Araba Çekme oyunları ile yarışma tamamlanacak. Oyunda Ümit Karan’ın konuk olması ile birlikte futbolcuya özel bir oyun da hazırlanmış durumda. Özellikle bu anların oldukça dikkat çekmesi bekleniyor. Herkesin kaleye geçeceği oyunda, Ümit Karan futbol yeteneklerini konuşturacak.

Survivor sonrasında Türkiye’ye dönüş yapan Ümit Karan’ın program boyunca yarışmayla ilgili de açıklamalar yapması bekleniyor. Ben Bilmem Eşim Bilir’in Ümit Karan’lı özel bölümü için yayınlanan fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=enR2VxoNMAM

Ümit Karan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler