Ana SayfaDizilerKadın dizisinde şok final!

İlgili Postlar

Kadın dizisinde şok final!

Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde final bölümü tüm izleyicileri ters köşe yaptı. İşte dizinin final bölümünden önemli notlar.

Türkiye’nin son dönemlerde en çok dikkat çeken dizilerinden birisi olan Kadın dizisi. 32. bölüm itibari ile final yaptı. Sezon finali ile birlikte yaz tatiline girecek olan dizi, gelecek sezon öncesinde büyük bir sürpriz yaptı.

Kadın dizisi Türkiye sınırlarını aşıyor!

Kadın dizisi final bölümünde neler oldu?

Sarp ve Bahar için dizide beklentiler yüksek olsa da final bölümünde beklenildiği gibi olmadı. Karşılaşma yaşanmadı. Dizinin en son sahnesinde Sarp ve Doruk karşı karşıya geldi. Sarp ve Bahar birbirine çok yakın olsa da birbirlerini görmediler ve özellikle bu anlar izleyicilerde ciddi bir gerginlik yarattı. Bahar’ın ailesine giden Sarp bir yanda, hastaneye yetişmek için giden Bahar diğer yanda görülürken ikisi de birbirini görmedi.

Hastanede ise olaylar farklı gelişti. Doruk ve Arif birlikte kalırken babasını tanıyan Doruk, Baba diyerek ona seslendi. Dizinin son sahnesinde ise Münir ile Enver arasında yaşanan olayda Enver’in yaşamını yitirdiği görüldü. Fakat bu durumun ucu açık bırakıldı.

Kadın dizisi final bölümünden sonra akılda kalanlar

Dizinin final bölümünün ardından akıllarda ilk kalan ise Enver’in gerçekten ölüp ölmediği. Münir her ne kadar kararlı olsa da yaşanacak son dakika olayı ile birlikte Enver’in kurtulması mümkün görünüyor.

Enver gibi akıllarda soru işareti yaratan bir diğer karakter ise Jülide. Havuzda cansız bir şekilde yatarken görülen Jülide’nin de kurtulup kurtulmayacağı açık kalmış durumda. Jülide’nin bu durumundan Suat’ın mı sorumlu olup olmadığı bilinmiyor.

İzleyenleri en çok etkileyen ise Enver oldu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda “Enver dede ölürse bir daha diziyi izlemeyeceğim” benzerinde çok fazla mesaj yer aldı. Aynı zamanda Sarp ve Bahar’ın görüşmemesi için de “Bari final sahnesinde karşılaştırıp öyle bitirseydiniz, hiç oldu mu böyle, bu finali hiç sevmedim, tamamen hayal kırıklığı oldu” şeklinde mesajlar gönderildi. Genel yorumlar sonrasında izleyenlerde bir hayal kırıklığı olduğu net bir şekilde görülürken gelecek sezon dizinin nasıl devam edeceği ise merak edilmeye başlandı.

Kadın dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler