Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Ümit Karan'ı eleyen Mustafa Kemal, açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Survivor’da Ümit Karan’ı eleyen Mustafa Kemal, açıklama yaptı!

Survivor 2018’in olaylı geçen elemesinin ardından, Ümit Karan’ın elenmesin neden olan Mustafa Kemal sessizliğini bozdu. Ümit Karan’ın veda etmediği tek kişi olan Mustafa Kemal’den çarpıcı açıklamalar haberimizde…

Survivor tarihinin en başarılı ve güzel kadın yarışmacısı kim? Sonuçlar açıklandı!

Survivor’da Mustafa Kemal’den Ümit Karan açıklaması

Survivor 2018’de sona doğru yaklaşılırken, eleme adayları iddialı isimlerden de olmaya başladı. Bu isimlerden biri de Ümit Karan oldu. Mustafa Kemal’in ismini eleme potasına yazması ile yapılan oylamada Survivor’dan elenen Ümit Karan, Survivor hayallerine ve şampiyonluğa veda etmek zorunda kaldı.

Ümit Karan Kimdir?

Elenen Ümit Karan, veda ederken herkesle tokalaşmıştı. Bir isim hariç. O da, eleme potasına ismini yazdıran Mustafa Kemal. Mustafa Kemal, Ümit Karan’ın bu hareketi karşısına şoke olmuştu.

Ümit Karan’ın elenmesine neden olan Mustafa Kemal, Karan’ın vedasının ardından açıklama yaptı. Mustafa Kemal, açıklamasında “Ümit Karan veda etti. Benimle vedalaşmadı. Vedalaşmak isteseydi elini sıkardım. Problem değil kendi kararı. Survivor bir oyun ve kuralları bilerek geldik. Demek herkes olgunlukla karşılamıyormuş. Olgunluk yaşla ilgili değilmiş. Ümit abinin ismini yazdığıma bu kadar içerlemesi beni şaşırttı. Kendisi benim ismimi geldiğim günden beri yazıyor. Bir gün illaki hesap geri döner bunu bilmesi lazım. Birini söylemem gerekiyordu.” diye konuştu.

İşte diğer isimlerden de Ümit Karan açıklaması:

Merve: O hissetti zaten. Gideceğim diyordu.

Adem: Güzel şeyler kattı Survivor’a. Stresli bir konseydi. Sonucunu merak ediyorduk. Maalesef Ümit Karan’ı kaybettik. Demek ki bu hafta kazandığımız dokunulmazlık oyununun hiçbir faydasını görmedik. Dışarıda mutlaka görüşeceğim insanlardan biriydi.

Sema: Bizden biri gittiği için çok üzgünüm. Sırayla biz gideceğiz çünkü kaybediyoruz. Şimdi ne olacak bilmiyorum. Oyunlarda bize çok faydası vardı. Zaten kaybeden bir takımız bundan sonra daha çok kaybederiz.

Turabi: Her hafta gitme adayıyım. Bu hafta da kaldım. Acaba Merve Aydın’ı koysaydı karşıdan mı biri gidecekti. Ümit Karan’ı severdim. Keşke gitmeseydi. Umarım çocuğu ile güzel zamanlar geçirir.

Murat: Enteresan bir konsey yaşadık. Ümit abi ile güzel bir ilişkimiz var. Ümit abi anormal iyi bir sezon geçirdi. El yatkınlığı en yüksek yarışmacılardan biriydi. Bizi çok zorladı. Onun rakibimiz olması artı ve eksileri ile bize geri dönüyor.

Hilmi Cem: Ümit abinin elenmesine üzüldüm. Aramızda çok güzel bir bağ vardı. Bu takımdan kimsenin gitmesini istemiyorum. Strateji yaptık. Damla’nın eleneceğini düşünmüyordum.

Hakan: Ümit Karan’ın gitmesine hem sevindim hem üzüldüm. Survivor’a çok iyi başlamıştı. Birleşmeden sonra Ümit Karan düşmeye başlamıştı. Her oyunu çözüyordu. Oyun bir anda dönüyordu. Gitmediğim için mutluyum. Bundan sonra risk artıyor tabi. Elimden gelen mücadeleyi vereceğim hak ediyorsam kalırım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler