Ana SayfaÜnlülerO iddialara Hande Erçel sessiz kalamadı!

İlgili Postlar

O iddialara Hande Erçel sessiz kalamadı!

Yurt dışına eğitim için giden fakat derslerinde başarısız olduğu öne sürülen Hande Erçel, hakkında çıkan bu iddialara sessiz kalamadı. İşte oyuncunun açıklamaları.

Son dönemlerde hakkında farklı iddialar ortaya atılan ve gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel, sınıfta kaldığına yönelik iddialara sert bir çıkış yaptı. Oyuncu için gündemde yer alan haberlerde Londra’da aldığı eğitimden kaldığı, sınıfı geçemediği belirtilmişti.

Hande Erçel’in oyunculuğu Londra’da başarısız oldu! Sonunda kararını verdi.

Sosyal medyadan açıkladı

Hande Erçel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddiaları yalandı. Bir oyuncu olarak eğitimlerinin her zaman devam edeceğini vurgulayan oyuncu “Mesleğimi yaptığım sürece eğitimlere her zaman devam edeceğim” dedi

Londra’da eğitim aldı

Oyuncu kendini oyunculuk alanında geliştirebilmek adına Londra’da prestijli London Film Academy’de eğitim aldı. İleri düzey oyunculuk eğitimini burada destekleyen oyuncu şöyle dedi;

“Yaklaşık 5 yıldır mesleğimle ilgili kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Kendime ve mesleğime yatırım yapmak için birçok workshop ve eğitime de katılıyor. Mesleğimi yaptığım sürece de eğitimlere her zaman devam edeceğim. Bahsi geçen okula bir başvuruda bulunmadım. Dolayısıyla reddedilmedim. Y yıllardır mesleğime verdiğim emiğimden gram şüphem yok; gururla öğrenmeye ve çalışmaya devam edeceğim”

Hande Erçel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler