Ana SayfaDizilerSurvivor'da yine olay! Serhat öfkeden deliye döndü

İlgili Postlar

Survivor’da yine olay! Serhat öfkeden deliye döndü

Survivor’da olay üstüne olay!. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında gerginlik hat safhada. Ünlüler takımında mücadele eden Adem’in Serhat’a “Sen Alman erkeğisin anlamazsın delikanlılıktan” şeklindeki sözleri, Serhat’ı çileden çıkardı. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni yarışma programı Survivor’da sinirler iyiden iyiye gerildi. Açlık ve zorlu ada şartlarının yanı sıra, birbirinden çetin oyunlar ile ödül kazanmaya çalışan Survivor yarışmacıları, zaman zaman sinirlerine hakim olamıyor.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında da sinirler iyice gerildi. Takımdan Serhat Akın ile Adem Kılıççı, teknede adalarına geri dönerken talihsiz anlar sergilediler.

Tansiyonun iyice çıktığı anlarda Adem, Serhat’a “Böyle bıçkın delikanlılar olur, her şeye atlar, sen dışarda böyle gezersen çok dayak yersin. Alman erkeğisin anlamazsın delikanlılıktan.” dedi.

Serhat, Adem’in bu sözleri karşısında adeta öfkeden deliye döndü. Adem’e çok sinirlenen Serhat, “Ben 35 yaşındayım el kaldıran olmadı. Seninle dışarda yaşayalım bakalım kim dayak yiyor.” diye karşılık verdi. Öfkesini yenemeyen Serhat, “Sen boşsun Adem boş, senin gibi değiliz.” diye devam etti. İlhan da Adem’in ettiği sözlere sinirlendi ve kendini tutamayarak “Ben de Almanya’da büyüdüm” diyerek Adem’e tepki gösterdi.

Survivor’da günler, haftalar ilerledikçe sinirler iyiden iyiye gerilmeye başladı. Açlık ve zorlu ada şartları, yarışmacıları çok zorluyor. Bunun yanı sıra, oyunlarda performans sergilemeleri yarışmacıların çok yorulmasına neden oluyor.

Serhat Akın kimdir?

Adem Kılıççı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler