Ana SayfaDedikoduPelin Öztekin, yeni sevgilisinden de ayrıldı!

İlgili Postlar

Pelin Öztekin, yeni sevgilisinden de ayrıldı!

Bir süre önce nişanlısı Kıvanç Baran Aslan’dan ayrılan ünlü oyuncu Pelin Öztekin, yine ayrılık acısı çekiyor. Aşk acısını yeni sevgilisi ile atlatan Öztekin, yeni sevgilisi Baha Koçaslan’dan da ayrıldı. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı isimli dizide rol alan güzel oyuncu Pelin Öztekin, aradığı mutluluğu yine bulamadı. Nişanlısından ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı Baha Koçaslan’dan da ayrılan Pelin Öztekin’in aşktan yana yüzü gülmedi.

Ameliyat ile kilo verip fit bir vücuda sahip olan güzel oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıl nişanlanarak evlilik yolunda ilerlediği Kıvanç Baran Aslan’dan sürpriz şekilde ayrılmıştı. Aradığı mutluluğu Kıvanç Aslan’da bulamayan güzel oyuncu, ayrılık sonrası yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ancak, mutluluğu fazla uzun sürmeyen Pelin Öztekin, yeni sevgilisi Baha Koçaslan’dan da ayrıldı. Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından sevgilisi ile birlikte paylaştığı tüm fotoğraflarını sildi. Anılarını silen Öztekin’den sonra Baha Koçaslan da gecikmedi ve sosyal medya hesabından Pelin Öztekin ile birlikte olan fotoğraflarını sildi. Böylece, her iki taraf da ayrılık bayrağını çekmiş oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler