Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSıla'nın yeni klibi "Yan Benimle", 3 günde 3 milyon kez izlendi!

İlgili Postlar

Sıla’nın yeni klibi “Yan Benimle”, 3 günde 3 milyon kez izlendi!

“Yan Benimle” şarkısına klip çeken ünlü şarkıcı Sıla sosyal medyayı salladı. Sıla’nın klibi, YouTube’da üç günde üç milyona yakın izlendi. Dinleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan klip, Twitter’da da en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Sıla, Yan Benimle isimli şarkısına klip çekti. Sıla’nın klibi, YouTube’da üç günde üç milyona yakın izlendi. Deyim yerindeyse, Sıla yeni klibi ile sosyal medyayı salladı. Büyük yankı uyandıran klip, Twitter’da da büyük yanı uyandırdı ve en çok konuşulanlar arasına girdi. Daha çok konuşulacak olan klip, Sıla’ya övgüler yağdırılmasını sağladı.

Sıla’nın Yan Benimle şarkısının klibinde, son olarak Yeter dizisinde rol alan ünlü oyuncu Yurdaer Okur da rol aldı. Ünlü oyuncunun klipteki performansı çok beğenildi.

Sıla’nın şarkısını çok beğenen hayranları, sosyal medyada “O kadar içten Yan Benimle diyo ki istemsiz Sıla ile yanmaya ikna oluyosunuz”, “Sıla sen muhteşem bir detay, muhteşem bi kadınsın”, Son zamanlarda izlediğim en iyi klip Sıla Helal bee ba – yıl – dım”, Onun adı Sıla Helal olsun sana bee” şeklinde övgüler yağdırdı.

Sıla kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler