Ana SayfaDizilerSurvivor'da Turabi ve Adem diskalifiye mi oldu? Acun ilk kez bağırdı!

İlgili Postlar

Survivor’da Turabi ve Adem diskalifiye mi oldu? Acun ilk kez bağırdı!

Survivor 2018’in sık sık kavga eden iki yarışmacısı Turabi ve Adem, yine kavga etti. Bu defa Acun Ilıcalı bile çileden çıktı. Ilıcalı, Survivor’da ilk kez bağırdı. Turabi Çamkıran ve Adem Kılıçcı, diskalifiye mi oldu? Yanıtı haberimizde…

Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte eleme adayları

Survivor’da Turabi ve Adem diskalifiye mi oldu?

Survivor 2018 yarışmacıları Adem Kılıçcı ve Turabi Çamkıran, yarışmanın bu sezonuna sık sık yaptıkları kavgalar ile damga vuruyor. Turabi ve Adem yine kavga etti. Seslerin yükseldiği Survivor 2018’de, Adem ve Turabi diskalifiye mi oldu?

Turabi Çamkıran Kimdir?

Survivor’da Turabi ve Adem neden kavga etti?

Survivor’da oynanan oyunun kaybedilmesinin ardından Adem yapılan hatadan dolayı ortaya bağırdı. Adem’e sinirlenen Turabi, oturduğu benchten fırlayarak Adem’in karşısına dikildi ve “Bağırma. Senin hamallığını yapıyorum yapıyorum orada. Küfür edemezsin. Kendine geleceksin.” diye bağırdı. Adem, Turabi’nin bu çıkışının ardından “Sen burada herkese bağıracaksın kimse sana bağıramayacak. Senin özelliğin ne? Bak kırarım!” diye bağırarak tepki gösterdi.

Adem Kılıççı Kimdir?

Acun Ilıcalı ilk kez bağırdı: Konuşanı atarım!

Turabi ve Adem arasında yaşanan gergin kavga fiziksel temasa doğru ilerlediği sırada araya Acun Ilıcalı girdi. İlk kez bu kadar çok sinirlendiği dikkat çeken Acun Ilıcalı, “Konuşanı atarım!” diye bağırdı. Acun Ilıcalı, Survivor tarihinde ilk kez bağırması ile dikkat çekti.

27 Mayıs 2018 reyting sonuçları: Survivor mı? Savaşçı mı? Çocuklar Duymasın mı?

İkiniz de limiti fazlasıyla aştınız!

Oyunun ardından yapılan konseyde konu hakkında konuşan Acun Ilıcalı, “Bugünkü oyun inanılmaz hareketli bir oyundu.Ama bu yaşanan inanılmaz sıkıntılı ve tasvip etmediğimiz boyuta geçti olay. Bazen limiti geçse bile evet. Ama bugün ikiniz de limiti fazlasıyla geçtiniz. Yine garip durumlar oluştu. Biz sizden artık çok daha dikkatli olmanızı istiyoruz.” diye konuştu ve Turabi ile Adem’e uyarıda bulundu.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında TV8 kanalında yayınlanan Survivor 2018 isimli yarışma programı, yarışmacıların aylardır zorlu ada şartları ve açlıkla mücadele etmesi ile yorulmasından dolayı heyecanlı tartışmalara sahne oluyor. Özellikle, Turabi ve Adem sık sık kavga ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler