Ana SayfaDizilerSurvivor'da Nagihan'ın şoke eden isteği: Cumali gitsin...

İlgili Postlar

Survivor’da Nagihan’ın şoke eden isteği: Cumali gitsin…

Survivor, dün akşamki bölümü ile yine sürprizlerle doluydu. konsey yapılan gecede elenerek adaya veda eden isim belli olurken, oynanan ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Tüm bunların yanı sıra, Nagihan konseyde Cumali ile ilgili şoke eden bir istekte bulundu. İşte detaylar…

Survivor’da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Nagihan’dan şaşırtan talep

Survivor 2018, dün akşam yeni bölümü ile TV8 ekranlarındaydı. Yeni bölümde, ada konseyi yapıldı ve adaya veda eden isim belli oldu. Bunun yanı sıra, Nagihan’ı çarpıcı talebi geceye damga vurdu.

Nagihan Karadere Kimdir?

Sürekli oyun kaybediyoruz

Nagihan, konseyde söz alarak sürekli oyun kaybettiklerini, bu durumun takım üstünde olumsuz etki yarattığını ifade ederek Acun Ilıcalı’dan özel bir talepte bulundu. Bu talebini gönüllüler takımı adına ileten Nagihan, takım arkadaşları Cumali’yi insan olarak çok sevdiklerini, ancak takım içerisinde çok başarılı olamadığını düşündükleri için karşı takıma geçmesini rica etti.

Cumali sportif testlerden geçmedi

Nagihan’ın talebini değerlendiren Acun Ilıcalı, “Sizi haklı bulduğum taraf da var, Cumali sportif testlerden geçmedi çok değerli bir kardeşimiz ve ben kendisini çok sevdim, içi dışı bir, çok dobra Anadolu masumiyetini içinde taşıyan bir kardeşimiz ama şöyle bir durum var hakikaten sportif testlerden geçip de en iyileri bulduğumuz yarışmacılardan birisi değil. Ben sanki 10’a 8, 10’a 9’dasınız Cumali’yle birlikte de kazanabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama bu benim görüşüm, sizin görüşünüz de önemli.” dedi.

Ümit Kara kucak açtı

Ünlüler takımından Ümit Karan, söz alarak Cumali’ye kapılarını açabileceklerini ifade etti.

Karar takımın içerisinde verilmişse saygı duyarım

Nagihan’ın talebi karşısında şoke olan Cumali ise, “Karar takımın içerisinde verilmişse saygı duyarım. En çok hoşuma giden şey Hakan abinin bu karara dahil olmaması, Funda da çıkıp gitti zaten. Bu evli çiftlerin birbiriyle anlaşamaması gibi bir şeydir, zorlamaya gerek yok. Bu akşam olsun bitsin diyorum.” diye konuştu.

Cumali Akgül kimdir?

Survivor 2018’de dün akşam oynanan ödül oyunlarında ödül, lezizi bir kahvaltı ve barakaydı. Cezbedici ödülleri duyan ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları kıran kırana mücadele ettiler. Yarışmada, her iki ödülün de sahibi, ünlüler takımı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler