Ana SayfaDizilerSurvivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018, dün akşam yine bomba gibi bir bölüm ile ekranlardaydı. Fenomen yarışma programında, haftanın elenen yarışmacısı belli oldu. Ödül oyunu da kıra kırana bir mücadeleye sahne oldu. Takımlar, sürpriz ödüller için nefes kesen bir yarış içindeydiler. Peki, oyunun galibi kim oldu? Survivor hayallerine veda eden yarışmacı kim oldu? Survivor’ın dün akşam yayınlanan son bölümüne dair dikkat çekici detaylar haberimizde…

Survivor’dan diskalifiye edilen yarışmacı her şeyi tek tek anlattı!

Survivor’da heyecanlı anlar

TV8 ekranlarının iddialı yarışma programı Survivor, dün akşam yeni bölümü ile ekranlardaydı. Yeni bölümde izleyiciler yine sürprizler ile karşılaştılar. Ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyunu için mücadele ettiler. Gecenin sonunda, SMS oylaması sonucunda elenen isim belli oldu.

İlk ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan bölümünde oynanan oyunların ödülleri, leziz bir kahvaltı ve barakaydı. Ünlüler ve gönüllüler takımı, cezbedici ödülleri kazanmak için kıran kırana mücadele ettiler. Acun Ilıcalı, oyun başlamadan önce her iki takımın yarışmacılarına birer açma ikram etti. Yarışmacılar, açma sayesinde motivasyonlarını yükseltti. Sonrasında, çetin bir mücadele başladı. Çikolatalı ekmek, pankek, kişi başı 2 çeşit peynir zeytin, domates, salatalık, hindi jambon ve çay menüsünden oluşan kahvaltı ödülü için oynanan oyunun kazananı 10 9 skorla ünlüler takımı oldu.

İkinci ödül oyununu kim kazandı?

Survivor’ın dünkü bölümünün ikinci ödül oyunu ise, baraka ödülü için oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları, haftayı konforlu bir barakada geçirmek için mücadele etti. Oyunun kazananı 10 – 8 skoru ile yine ünlüler takımı oldu.

Haftanın en iyi performansları ve ödülü

Haftanın en iyi performansını sergileyen yarışmacılar ise, leziz bir ödül kazandı. Ödül, enerji veren meyvelerden yapılmış meyveli puding oldu. Haftanın en iyi performansını sergileyerek bu ödülü yemeye hak kazanan yarışmacılar erkekler arasında Mustafa Kemal ve Ümit Karan olurken, kızlar arasından da Damla ve Nagihan oldu.

Survivor’da kim elendi?

Survivor’da bu hafta eleme potasına giren üç isim, Yağmur, Funda ve Cumali oldu. Üç yarışmacı arasında yapılan SMS oylamasından çıkan isim, Funda oldu. Funda, oylama ile Survivor macerasına veda etti.

Survivor Funda Alkayış kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler