Ana SayfaDizilerSurvivor’da “'Lohusa Kadın” Sözleri Ortalığı Karıştırdı

İlgili Postlar

Survivor’da “’Lohusa Kadın” Sözleri Ortalığı Karıştırdı

Survivor All Star’da gerilimin dozu artmaya devam ediyor. Sema ile Pınar arasında yaşanan “Lohusa kadın” tartışması ortalığı karıştırdı.

Survivor All Star’da dün akşam yeni bölüm ekranlara geldi. Yeni bölümde Seda ve Sema’nın kardeşliği, birbirine destek vermesi ön plana çıkarken Pınar’ın Sema hakkındaki sözleri de büyük tepki topladı. Durum yarışmada ortalığı karıştırırken sosyal medyada da benzer tartışmalar yaşandı. Pınar’ın destekçileri Pınar’ı sözlerinden dolayı desteklerken diğer yanda Sema ve Seda’nın destekçileri de yorumları büyük talihsizlik olarak yorumlayarak tepki gösterdi.

Pınar’dan Sema’ya Lohusa Kadın Benzetmesi

Oyun alanındaki bir tartışmada karşı karşıya gelen Sema ve Pınar arasında kavgadan daha çok söylenen sözler dikkat çekti. Pınar yüksek gerilimin yaşandığı o anlarda Sema’ya “ Teyze, lohusa yatağından çıkıp gelmişsin” dedi. Sema’ya karşı bu sözlerin söylendiğini duyan Seda ise Pınar’ın üzerine yürüyerek bu sözlerin hesabını sordu. Sonrasında ise durum konseye taşındı.

Survivor’da “'Lohusa Kadın” Sözleri Ortalığı Karıştırdı
Survivor’da “’Lohusa Kadın” Sözleri Ortalığı Karıştırdı

Seda’dan Pınar’a Tepki

Konseyde yaşananları anlatan Seda, “Hiç kimse benim kardeşimin fiziksel görüntüsüyle dalga geçemez, laf sokamaz. 2 ameliyat geçirdi. Yemeğini bile yapamayan kardeşime ben baktım” diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi. Kardeşine yapılanları sindiremediği için Pınar’ın üstüne yürüdüğünü vurgulayarak sözlerini devam ettiren Seda ardından “Kardeşlik bağı bu hayattaki en önemli bağdır. Benim sana saldırma sebebim budur. Senin kardeşliğin nasıl bilmem, benimki böyle.” dedi.

Bu sözler sosyal medyada büyük destek görürken ünlüler de bu duruma kayıtsız kalamadı. Konuyla ilgili bir yorum da Demet Akalın’dan geldi. Ünlü şarkıcı sözlerinden dolayı Pınar’ı eleştirirken “Kızım ne ayıp bişey bu lohusa kadın gibi gelmişin dıosun !!! Nefret ettim şu an senden kenarda oturuyosun sende gördük iki çember atamadın aaaa kendine gel pınar hanım!!!” dedi. Ardından ise mesaja yanıt veren Ebru Destan “Kızdan tiksindim bi anda. Laflara bak. Saygısız” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler