Ana SayfaDizilerLCDP: Berlin 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

LCDP: Berlin 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

La Casa de Papel sonrasında hazırlanan özel dizi LCDP: Berlin 2. sezon onayı geldi. Peki, LCDP: Berlin 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Tüm dünyayı kasıp kavuran Netflix’in orijinal yapımı La Casa de Papel dizisinin ardından dizi karakterlerine özel olarak projeler de başlatılmıştı. Bunların öncüsü olan dizideki Berlin karakteri ise ilk sezonuyla hayranlık uyandırdı. La Casa de Papel dizisi öncesini anlatan LCDP: Berlin, ilk sezonunun tutmasının ardından 2. sezon onayını da aldı.

LCDP: Berlin 2. Sezonuyla Geliyor!

İlk bölümleriyle 29 Aralık 2023 tarihinde Netflix’te yayınlanmaya başlanan LCDP: Berlin, ikinci sezon onayının ardından ekranlara dönmek için geri sayıma geçti. Pedro Alonso ve Michelle Jenner başrolleriyle yayınlanan dizinin 2. sezonuna dair farklı spekülasyonlar gündemde yer alıyordu. Ancak resmi olarak yapılan açıklama ile 2. sezon onayının alındığı belirtildi. Böylece gündemdeki spekülasyonlar da sona erdi. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile 2. sezon onayı belirtilmiş olsa da LCDP: Berlin yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı, hikayesinin nasıl gelişeceği bilinmiyor.

LCDP: Berlin 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
LCDP: Berlin 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

LCDP: Berlin Konusu Ne? Oyuncular Kim?

LCDP: Berlin La Casa de Papel dizisinde Berlin karakteriyle karşımıza çıkan kişinin hayatını ele alıyor. Gerçek adı Andres de Fonollosa olan Berlin’in büyük soygun planı öncesinde neler yaptığı, neler yaşadığı ve hangi suçlara bulaştığı ayrıntılı olarak ele alınıyor. Aşk temasının daha ön planda olduğu diz yer yer bu nedenle eleştiri almıştı. Dizide rol alan oyuncular ve rolleri ise şöyle;

  • Pedro Alonso – Berlín / Andrés de Fonollosa
  • Michelle Jenner – Keila
  • Tristán Ulloa – Damián Vázquez
  • Begoña Vargas – Cameron
  • Julio Peña (III) – Roi
  • Joel Sánchez – Bruce
  • Samantha Siqueiros – Camille Polignac

LCDP: Berlin ilk sezonu için tanıtımlar Netflix tarafından şöyle yapılmıştı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler